Categorie: General

VIDEO Honda CR-V – Ce Recomand Vouă

captura

Dacă nu cauți o mașină anume, un motor anume, o dotare anume, un design cuminte, nu pot să-ți recomand decât Honda CR-V. Mașina asta este atât de aproape de perfecțiune încât puțini se gândesc la ea atunci când pun pe lista scurtă CX-5 și Kuga.

Facelift-ul de pe CR-V aduce setări diferite de suspensie, motor nou și un design care să-l mențină proaspăt încă trei ani. Spectaculos e motorul de 1,6 Diesel, 160CP, bi-turbo. Trage puternic după 1500 de rotații pe minut și îți dă impresia că motorul este de fapt mai mare. Aștept cu interes să testez și Honda CR-V cu cutia automată ZF, 9 trepte. E interesant totuși că toată concurența vând motoare diesel de 2 litri, chiar 2,2. Avantajul Hondei se simte la taxe și asigurări.

Au cam trecut anii peste CR-V și asta se vede la interior. Nu am nimic cu aspectul general, ci cu cele trei ecrane, două îți arată consumul iar alt ecran e pentru multimedia. Mașina asta se va vinde și-n 2018, cel mai probabil Honda nu le va schimba sau înlocui cu ceva mai intuitiv și mai proaspăt. Apropo, de anul acesta, sistemul multimedia vine cu Android.