Categorie: Auto

VIDEO – Honda Civic 2012 – Regres spre viitor

Deși înainte nu prea înțelegeai cui i se adresează modelul, acum ți-e clar. Să nu uităm, design banal înseamnă vânzări excelente. Domnișoară cu salariu de secretară, maximum 1800 de lei în căutare de mașină cu vizibilitate proastă în spate, ca pretext pentru parcările mereu dezastruoase. Însă, dacă îți iei modelul doar pentru că-ți place marca, ești de apreciat. Țara are nevoie de eroi!

Vă mai aduceți aminte ziua în care ați văzut pentru prima dată Honda Civic? Printre Logan-urile care încă aveau vopsea proaspătă și pisicuțele care erau în floarea vârstei la noi, Civic-ul era parcă desprins dintr-o scenă din Războiul Lumilor. Impactul vizual era atât de puternic încât te întrebai cum de-au pus șoferii mâna pe prototip. Nu cumva la Mioveni e centru de testare pentru japoneze? Anii au trecut, iar Civic a făcut ca Honda să devină în sfârșit un nume sonor, cel puțin în România.

Mai rămâne însă o problemă. Ce facem cu mămicuțele, în special din Anglia și Germania, care până acum își duceau copiii la școală în altfel de mașini japoneze? Cunoscute ca fiind fiabile și sigure. Honda nu și-a făcut griji. Plozii din țările anglo-saxone au fost duși în continuare la școli, în cea mai cool kuhl mașină.

Dar, mamele cu tupeu sunt puține. Cum poți să atragi doamne și din alte țări prin care anglo-saxonii au mai trecut? Faci ca mașina să pară mai banală, dar nu de chiar de tot. Până și mânerele sunt acum ieftine, ca să reziste la tortura verighetelor. Parcă e și mai puturoasă, mai grea, dar câștigă la confort. Mrs. a devenit acum Miss Civic.

vezi continuarea – BONUS VIDEO – Honda Civic 2012 vs Honda Civic 2007