VIDEO Honda Accord 2.0 iVTEC – drive test și review

Honda Accord

Faceți cunoștință cu una dintre mașinile mele preferate. Mi-aș lua-o mâine dacă aș prinde-o la un preț bun că tot sunt în căutare de patru roți… din nou. Honda Accord cu motor pe benzinză 2.0 iVTEC este un dinozaur spectaculos aflat pe cale de dispariție. O mașină cum rar se mai fac mașini noi. Cu mult respect pentru confortul, siguranța dar mai ales pentru buzunarul pacientului după vânzare. Este fiabilă și relativ economică. Câtă vreme nu o calci, pentru că mașina te îndeamnă… rău! Destulă laudă. O să afli din testul meu și cât de slab este afișajul multimedia sau portbagajul. Asta când nu o să mă cert cu Marian…

Acum așteptăm părerea ta. Ce te poate convinge să alegi un Passat sau un A4 în loc de Accord? Poate doar o Mazda6?

Ultimele articole

Articole recomandate

125 Comments

 1. Salut George,

  Ti-ai mai cumpara acum o Honda Accord 2009 2.2 benzina 201CP?
  Asta e intrebare pe care o pun pentru mine?
  E de joaca? -> DA
  Si peste doi ani ce mai fac cu ea?

 2. Tatăl meu a avut o Honda Accord când eram eu mic, făcea România-Viena cam de 2 ori pe lună. Singurul lucru care a picat la ea după câteva sute de mi de km a fost cutia, ținând cont de faptul că nu a băgat în ea decât benzină.

 3. Salut George,sunt un vechi admirator al clipurilor tale si am incredere in opinia ta despre masini.Am 22 de ani si as dori sa imi achizitionez o masina.M-am gandit mult la nevoile mele si la ofertele cuprinse in bugetul meu.As dori sa stiu parerea ta daca mai merita sa dau 6000+/- euro pt o Honda Accord cl7(model 2003-2008),tot 2.0 benzina i-VTEC.Multumesc anticipat!

 4. Salut,

  Ma gandesc sa achizitionez o honda accord din anul 2010, 2.0 benzina. Am observat ca din anul 2015 modelul accord nu mai este vandut in Europa. Va afecta acest lucru pretul pieselor de schimb?

  Multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.