VIDEO – Gospik – Rețeaua socială de pe Google

Gospik.00_05_47_25.Still001

Când am spus rețea socială să știi că nu mă refeream la Google+ deși este inclus și acesta în discuție. Gospik se numește acest ”gadget” iar vestea bună e că este gratuit și la îndemâna oricui. Hai să vă explic cum funcționează.

Gospik este un add-on, un mic progrămel pentru browser-ul tău. Nu contează căfolosești Chrome, Firefox sau Safari, ori că ai un sistem cu Windows ori OSX. Merge cu toate. Se instalează simplu de pe gospik.com și nici măcar nu ai nevoie de un restart. Te autentifici apoi cu contul de Google și gata. De acum încolo, la orice căutare pe care o faci, în dreapta rezultatelor îți apare o căsuță cu comentarii ale altor utilizatori ce au căutat același lucru ca și tine.

Fie că lași un comentariu, deschizi o discuție nouă sau le răspunzi altor utilizatori nu mai trebuie să ieși din browser. Seamănă foarte mult cu un forum dar este integrat direct în browser. Mie mi se pare util, chiar foarte util. Nu mai frecventez forum-urile pentru că de multe ori ajung să pierd timpul citind zeci de comentarii ale utilizatorilor care pur și simplu se ceartă între ei. Topicul discuției poate a fost unul nobil, însă fiecare se lasă condus de orgolii.

Gospik e ceva mai transparent și poate raporta oricine un comentariu malițios urmând ca acesta să fie înlăturat dacă nu este relevant discuției. Sigur, și aici vorbim de oameni, așa că nu e exclus să găsești discuții inutile sau destul spam. Voi ce părere aveți? L-ați instalat? Apropo, am deschis și eu un topic, vreau să știu ce vă doriți să vedeți mai des pe blog.

Ultimele articole

Articole recomandate

37 Comments

  1. Salut, am un allview a5 ready, am o problema la el, nu ma pot conecta cu, contul meu google, nici sa creez altul nu pot. V-am lasat mesaj si pe facebook. Telefonul are android 6.0. Astept raspuns. Pot sa zic ca este un telefon mort fara cont :'(

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.