VIDEO – GoPro Hero 5 Black – Să fiu impresionat?

gopro_hero_5_black_review_buhnici

Am un deja-vu. Abia am trecut prin lansarea celui mai recent Apple iPhone 7 și văd aceleași idei despre inovație și la GoPro. Hero 5 Black filmează la aceeași rezoluție ca modelul anterior doar că puțin mai bine și e rezistent la apă. Ați prins ideea? Inovație puțină ca să ținem prețul sus că doar cine poate emite pretenții la locul întâi? Modelul anterior era deja excelent așa că o lăsăm mai ușor cu inovație. 6K data viitoare, 4K la 60fps ori stabilizare optică nix, baterie câh. Dar…

Acesta este noul GoPro Hero 5 Black. Un upgrade al seriei care nu este cu mult mai performant ca modelul anterior. Am spus cam tot nu? Nu chiar, este însă mult mai deșteaptă. O poți porni atât camera cât și înregistrarea cu ajutorul comenzilor vocale, nu mai are nevoie de carcasă pentru sesiunile mai scurte de piscină și nu se mai încălzește atât de mult ca Hero 4 Black. Da, pe aceea pot să fac niște ouă ochiuri după mai puțin de 10 minute de filmare 4K.

Vara e aproape imposibil să o folosesc la review-uri cu mașini. Dar asta nu e tot, dacă vrei să aflii cu ce se diferențiază de modelul anterior și dacă merită sau nu să o cumperi urmărește review-ul de mai jos.

Mă gândesc totuși că aceste camere au ajuns la fel ca telefoanele mobile, parcă nu merită să dai banii în fiecare an pe ele. Poate e mai bine să sari o generație.

PS: Iertați-ne pentru sunet :)

Ultimele articole

Articole recomandate

87 Comments

  1. O întrebare..si multumesc în avans . Detin un gopro 3+ silver…cum scot setarea sa nu imi mai facă efectul de borcan pe marginea ecranului ? Vreau să imi ramana imaginea dreapta.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.