VIDEO LG G2 – Aroma androidului, adică toate funcțiile și tot ce vrei să știi

LG G2 Android 4.2.2 www.buhnici.ro

Dacă aveți o jumătate de oră, vă ofer ocazia să experimentați un LG G2. Android 4.2.2 modificat mult, mult, mult! O mulțime de funcții de la Qslide, Miracast, Quick Remote, Quick Memo etc. Un Android mai bine finisat decât știa LG până acum dar parcă prea roz-bonbon pentru gustul meu. Important este că le-a ieșit un sistem de operare rapid, funcțional, conectat și interesant. Adică o să te țină ocupat. Dar să vedem review-ul.

Ce impresie îți face noua imterfață pentru Android LG?

Ultimele articole

Articole recomandate

143 Comments

  1. George am achizitionat LG G2 la recomandariile tale si dupa ce am vizionat review-urile facute de tine, inainte sa il iau aveam I5s si vreau sa spun ca G2-ul nu poate fi comparat cu I5 sau S4 , asta din punctul meu de vedere, desigur si aici ma refer la : camera, performante, design, TOT. QSlide-ul e genial, double touch pe ecran pentru al aprinde este din nou o cheste extraordinara. Sunt impresionat de acest telefon dat fiind faptul ca toti stim ce telefoane facea LG inainte. Numai bine :D

  2. salut George,am o mica problema cu difuzoarele de la lg g2,cel din dreapta functioneaza iar cel din stanga nu,intrebarea mea este urmatoarea,,,e posibil ca din menu sa fie dezactivat un difuzor?pentru ca eu nu reusesc sa descopar daca are telefonul asa o functie,mersi mult.

  3. Salut, extrem de detaliat review-ul, dar sunt curios daca interfata e schimbata cu alte lucruri inafara de dotarea standard, cum ar fi un ROM customizat, ori tot ce am vazut este varianta standard?

  4. Salut … am si eu un telefon Lg G2 si vreau sa pun un video clip si nu il vede .. dc ai idee trb un program anume pt clipuri ..:) e avi clipul:|

  5. Imi poti spune si mie cum as putea activa optiunea sa vad unde se afla telefonul ? nush cum sa fac si as dori sa activez accea optiune …Multumesc :)

  6. George…am un buget de 1700 RON pentru achizitionarea unui telefon…la cel.ro LG G2 16gb este la oferta 1450 RON si Sony Xperia Z1 este 1699 RON…ce ai alege in locul meu ? multumesc frumos !

  7. Salut George…am 1700 RON pentru achizitionarea unui telefon…pe un site de incredere LG G2 16 Gb este la oferta 1450 RON iar Sony Xperia Z1 costa 1699 RON…ce ai alege in locul meu ? sau ai o varianta mai buna ? multumesc anticipat

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.