VIDEO – Freaky good cam – Sony PJ650 VE

SONY PJ650VE

Sunt tot mai puține produsele care merită lăudate în gura mare. De cele mai multe ori fac review-uri unor chestii care vor să se nimerească la fix pe piață între un produs și altul ca să facă vânzări la sigur. Sunt produse corecte, cu prețuri corecte și specificații corecte. Camera asta nu e așa. Merită un mare + pentru că are tupeul să pună în mâna unui amator performanțe demne de zona profesională. Desigur, amicii mei care mai trag pe platouri o să spună că este o jucărie. Da. Este o jucărie de cameră care pe mine m-a vrăjit. Am vânat-o vreo lună până am pus mâna pe una. Am plătit-o cu banul jos și ochii lipiți de obiectiv. Pentru blogul meu este perfectă și veți vedea filmări tot mai bune în curând datorită unei inovații care se numește Balanced Active Steady Shot. Mai pe românește, obiectivul și senzorul se mișcă prin cameră de parcă plutește. Curios? Vezi atunci review-ul meu.

PJ650 VE este de acum al cincilea membru SONY al echipei mele. Mai folosesc în paralel SONY HDR TD10, Alpha 77, RX100, QX10. Niciuna nu mi-a oferit încă filmările din mișcare ale acestei camere iar pentru asta devine camera de ”povară” a testelor mele auto și cea focusată pe detalii la review-urile de studio.

Ultimele articole

Articole recomandate

53 Comments

  1. salutare,

    poti pune pe blog demonstratia „Demonstratie infricosatoare la iLikeIT. Orice Android poate fi ascultat si golit de poze si contacte” ?

  2. Nu ma pot abtine cand vad atata prostie si cretinitate la autoritati care ar trebuii sa aiba grija de noi, asta apropo de ultima localizare care a durat 3 ore si sa desfasurat pe o intindere de 700 Ha si asta fara sa mai vorbesc de cei abilitati sa ne salveze care nu stiu sa traduca niste date gps, cam acestia sant cei care ne conduc, cam atat au ei in capul lor si nu va lasati impresionati de functii si costume sau masini ori diplome universitare fabricate pe banda rulanta,daca-i dezbraci nu sant altceva decat niste penibili care au ajuns acolo unde sant din cauza sistemului de valori bolnav in care se scalda aceasta tara…http://www.youtube.com/watch?v=d3cdbN7uZHQ…ferice de cel ignorant in aceasta tara caci doar acesta va cunoaste fericirea in aceasta tara:D

  3. Scuze repetitivitatea de la sfarsit dar este revoltator ce se intampla. Eu am o idee, sa aducem specialisti adevarati din Olanda, Germania, Norvegia, Elvetia si sa-i plateasca Uniunea Europeana calumea pentru a gasii si selectiona oameni de calitate atat morala cat si intelectuala pentru absolut orice post ce tine de aparatul de stat, doar asa am putea avea certitudinea ca ajung acolo unde este nevoie de responsabilitate, cunostinte, omenie si decenta oameni care cu adevarat pot sa manegerieze acele posturi, ganditiva la societatile care administreaza infrastructura rutiera, patrimoniul cultural, patrimoniul turistic si infrastructura aferenta si multe alte domenii. Am putea avansa in 4-5 ani mai mult decat am avansat pana acum in 25 de ani!

  4. salut felicitari pt review. am o intrebare adica as vrea un sfat: ce sa aleg intre un s4 si note3? e mare note 3 sau nu e? stiu ca tu l`ai avut un timp…am vazut pe blog ca inca detii si s4…ce ma sfatuiesti sa fac. se mai merita s4? preturile la care pot cumpara telefoanele noi sunt de 410e s4 si 545e note3.deci….nu stiu ce sa fac. astept raspuns. multumesc anticipat!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.