VIDEO – Freaky good cam – Sony PJ650 VE

SONY PJ650VE

Sunt tot mai puține produsele care merită lăudate în gura mare. De cele mai multe ori fac review-uri unor chestii care vor să se nimerească la fix pe piață între un produs și altul ca să facă vânzări la sigur. Sunt produse corecte, cu prețuri corecte și specificații corecte. Camera asta nu e așa. Merită un mare + pentru că are tupeul să pună în mâna unui amator performanțe demne de zona profesională. Desigur, amicii mei care mai trag pe platouri o să spună că este o jucărie. Da. Este o jucărie de cameră care pe mine m-a vrăjit. Am vânat-o vreo lună până am pus mâna pe una. Am plătit-o cu banul jos și ochii lipiți de obiectiv. Pentru blogul meu este perfectă și veți vedea filmări tot mai bune în curând datorită unei inovații care se numește Balanced Active Steady Shot. Mai pe românește, obiectivul și senzorul se mișcă prin cameră de parcă plutește. Curios? Vezi atunci review-ul meu.

PJ650 VE este de acum al cincilea membru SONY al echipei mele. Mai folosesc în paralel SONY HDR TD10, Alpha 77, RX100, QX10. Niciuna nu mi-a oferit încă filmările din mișcare ale acestei camere iar pentru asta devine camera de ”povară” a testelor mele auto și cea focusată pe detalii la review-urile de studio.

Ultimele articole

Articole recomandate

53 Comments

  1. O camera de luat in seama e si hdr-cx410. Are acelasi stabilizator de imagine si cateva +/- dar nu foarte importante. Initial eram setat pe pj650/780 pentru acel proiector dar in final am luat cx410 pentru ca e mai ergonomica, mai potrivita pentru vacante si ‘uz casnic’ iar calitatea imaginii e aceeasi.

  2. Sa va dau un sfat extrem de util celor care vreti cu tot dinadinsul sa cumparati telefoane din acestea ce costa o roaba de bani. Asteptati pana dupa 24-27 luna aceasta cand se lanseaza noile terminale la mobileworldcongress in Barcelona. O sa puteti lua aceleasi telefoane pe care vreti sa le cumparati acum dar semnificativ mai ieftin iar cei care santeti largi la punga veti putea achizitiona noile terminale ce vor fii lansate tot atunci.

  3. Salut George vreau sa imi achizitionez un incarcator portabil pentru smartphone si tableta si ma gandeam la noontec powa 10000.Vreau sa stiu daca exista ceva mai bun pe piata la ora actuala? Si daca merita investitia?
    O zi buna

  4. Salut , in primul rand multumim pentru review-urile facute.Pt. noi astia din orasele din provincie unde nu avem ocazia sa „palpam” gadgeturile ,singura modalitate de face cumparaturi in cunostinta de cauza este sa „secam” internetul cu astfel de review-uri.Intrebarea mea este daca ai avut in vedere la achizitionare sau daca ce ar trage mai mult in balanta ,vis-a-vis de sony si http://panasoniconline.ro//index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3156&utm_source=price-ro . http://www.youtube.com/watch?v=OeBxIY4JIes
    facilitatea cu proiectorul nu ma prea intereseaza.mai mult stabilizarea imaginii,sunet,claritate.
    Multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.