VIDEO și FOTO – Sony CyberShot QX100 – accesoriul smart al anului!

Am început testele auto prin 2007 chiar cu o cameră foto de buzunar. Un Sony CyberShot DSC-TX7. Adică o săpunieră care are mai mult stil și bun gust decât majoritatea conservelor aflate azi de pe piață și ceva în plus. Filmează video FullHD și are chiar și stabilizare optică. Totul în dimensiunea unui… săpun. Nu cred că se mai produce… Între timp m-am upgradat cu HX7V care mi-a fost furată și apoi o Alpha77 pe care o păzesc mai abitir. Cu toate acestea tot pe un CyberShot mă bazez în vacanțe și nu pe un DSLR / SLT. RX100 este recunoscută ca cea mai bună cameră foto compactă și nu îmi lipsește din bagaj la fiecare plecare în călătorii. RX100 are însă un singur defect. Nu e smart. Sony CyberShot QX100 este însă jumătatea bună a lui Frankenstein atunci când o împerechezi cu un telefon smart. Primul gadget care m-a lăsat gură cască anul acesta a luat ce era mai bun pe RX100 și l-a legat la smartphone. Îți arăt în testul meu video cum îl conectezi și ce poate face.

Galerie Foto realizată la târgul de toamnă din Ploiești septembrie 2013

Ultimele articole

Articole recomandate

30 Comments

 1. Salut, as avea nevoie de sfatul tau: vreau sa-mi iau un nou tf, iar bugetul meu ar fi cam pentru HTC One mini, Nokia Lumia 925 sau LG Nexus 5. Nu ma omor dupa tf Nokia, in general, insa acesta pare bun, insa LG-ul imi place ca design, dar nu stiu cat e de bun, avand in vedere ca e LG…
  Mentionez ca nu ma voi juca pe el deloc, insa il voi folosi mult ca tf si am nevoie de e-mail. Ce zici?
  Multumesc!

 2. ideea mi se pare super. sony stie sa faca produse.
  oricum zoom-ul optic iti lipseste clar la un smartphone, chiar daca face poze bune.
  in plus poti beneficia de aplicatii care sa faca multe lucruri, spre deosebire de un ap foto. De exemplu cand mergi intr-o drumetie il poti pune ca un lampas pe frunte si din aplicatie sa-l setezi sa faca poze automat la 10 secunde. o sa ai toata drumetia iar mainile tale vor fi libere.
  totusi produsele sony sunt bune, dar scumpe. si acesta e un bun exemplu.
  am un nex3 si face super-poze. daca asta era 5-700 de ron il luam, dar la banii astia e prea scump.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.