VIDEO FORD Kuga – the sexy city SUV

kuga

Kuga este un SUV compact reușit, printre puținele. Nu are neapărat o utilitate, dar e ideală pentru tăticul care vrea o mașina sigură pentru odrasle și care vrea să se și distreze cât de cât atunci când e sigur.

Ford Kuga e construit pe platforma lui Focus. Asta înseamnă că din start caroseria e așezată pe un șasiu bun și stabil. Kuga stă bine pe șosea și e foarte confortabil la drum lung. Evident, în limitele legilor lui Newton. Și ale codului rutier.

Motorul de 2.0 Tdci e potent dar nu spectaculos. E limitat ușor ca să obțină consumuri bune. Și le face. Nu are un portbagaj gigant, dar e suficient pentru o familie cu doi copii pentru un concediu de două săptămâni. Asta dacă la locul de cazare ai mașină de spălat ca să nu cari prea multe haine.

Poate că singurul concurent serios pentru Kuga este Mazda CX5, mașină îndreptată de asemenea spre publicul tânăr.

Ultimele articole

Articole recomandate

104 Comments

 1. O mica critica vis-à-vis de review-ul CX5 . Aici spui despre portbagaj ,citez „foarte mult spatiu in spate ..” ,dar sunt decit 503 l conform specificatiilor. La review-ul X3 spui,citez „portbagaj destul de mic..” dar are 550 l …Lumineaza-ma ca nu inteleg…Am inteles ca la CX5 zici ca e mai adanc ,dar tot 503 l raman orice ai face fata de 550 l ai lui X3 …Deci ?…Oi fi eu inginer dar am o privire inteligenta :)..era o gluma …

 2. Eu mi-am cerut scuze,dar daca voi ca site ati considerat ca nu trebuie dat atunci e OK…George nu mai este nevoie sa-mi raspunzi la ultimul post al meu .Inchid aici si peste tot definitiv subiectul X3…

 3. Salut George,

  Mi-am luat un Ford Kuga de o luna de zile. 2.0 Diesel cutie Powershift, 163 CP.
  Am facut deja 5000 de Km.
  Ma rupe la consum. 7 l/100 Km, afara, la o viteza de 100 Km/h. Nu l-am testat ica pe autostrada.
  Crezi ca se mai lasa ?
  Era mai bine un CX5 ?, oare CX5 consuma real mai putin (dupa carte da)?
  Astept comentarii de la tine.
  Multumesc anticipat
  Cornel

 4. Buna! Ce parere ai despre noul Kuga 1.5 diesel cu 120cp? In specificatii se precizeaza un consum mixt de 4.8 , dar mi se pare destul de grea ca sa scoata acest consum (1600kg). Oscilez intre Elantra 1.6 crdi 136cp si Kuga 1.5 120cp si nu stiu ce sa aleg, consumul fiind elementul care ma intereseaza cel mai mult. Multumesc anticipat !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.