VIDEO – Cu ce și pe ce filmez review-urile?

Cu_Ce_Lucrez_pe_Blog_buhnici

Este o întrebare pe care mulți dintre voi ați pus-o de-a lungul timpului și acum vă arăt. Gadget-uri sunt multe, însă la fiecare dintre filmări, uneltele pe care le folosesc sunt și mai multe. Din păcate, sunt și scumpe. Nu mă plâng, pentru că îmi ușurează foarte mult munca și îmi permite să filmez și mai multe telefoane și să o fac mai repede.

Camere video, DSLR-uri, camere de acțiune, camere cu stabilizare electronică, lavaliere, microfoane, scule de înregistrat sunet, multe lumini, zeci de încărcătoare și probabil vreo sută de cabluri și alte accesorii sunt absolut necesare. Ah, era să uit și cei peste 1 TB de stocare doar din carduri SD și microSD pentru camere.

Camerele trebuie să stea fixe pe mașini și pentru asta am nevoie de ventuze speciale și brațe de susținere. Luminile sunt foarte importante pentru a crea acea baie de lumină în studio iar produsele să arate cât mai bine în filmare.

Pe lângă acestea am introdus recent și o masă solidă pentru studio. Aveam nevoie de o masă mare și am ales să o fac la comandă. În plus, este și reglabilă pentru că îmi vine mai ușor să filmez din picioare. Chiar și mail-urile și le citesc mai nou din picioare. E mai sănătos, mai ales că îmi ocupă destul timp.

Masa de studio are o lungime de 160 cm și poate ridica până la 100 kilograme, totul cu ajutorul unui singur motor și a două picioare deștepte. Cea din birou este mai mică, suficientă pentru a îmi ține laptop-ul, telefonul și un suport de tabletă însă are un avantaj: are roți și acumulator. Nu sunt dependent de priză dacă de exemplu vreau să o scot pe terasă, lucru pe care probabil îl voi și face în curând.

Dacă te interesează, biroul l-am luat de pe www.birouri-reglabile.ro. Acolo ți-l poți customiza pe ce dimensiuni, culori și modele vrei tu.

Ultimele articole

Articole recomandate

64 Comments

 1. George, esti profesionist, ai un echipament foarte profesionist care cred eu ca ai dat ceva mai mult de jumatate de miliar pe el. Deci, ar trebui ca venitul site-ul tău să se mărească nițel.

 2. Salut, crezi ca vei putea face vreun review la lenovo vibe s1/s1 lite? E apărut de ceva timp dar nu am văzut vreun roman pus pe review. M am uitat si in engleza dar nu e nimic detaliat. E un telefon de buget mediu care duce dar nu e băgat in seama

 3. Te urmaresc cu placere de fiecare data si in ceea ce priveste masinile si telefoanele testate, pentru mine esti un formator de opinie. Tine-o tot asa. Apreciez ca spui si ce nu iti place, nu doar ce iti place la produse, ca o spui pe intelesul nostru si ca atingi toate punctele sensibile (inclusiv partea financiara, ceea ce conteaza mult). Stima !!

 4. George, faci, review uri faine, detaliate, muncite și evoluția produsului final a venit în timp, pe lângă faptul ca tu ai vorbele la tine și datorita acestor scule, care te au costat mult și mi as dori sa iti fie apreciata munca destul încât sa ii scoți înzecit. Spor!

 5. Impresionant ce sa zic . Stii vorba aia : cu „scule ” bune lucrul pe jumatate e facut.

  Pe cind un review la ceva media playere. Detin un raspberry PI si ma gandeam sa trec la altceva …

  Atep t(am) acest review.

 6. Salut George, interesanta masa aceeia, chiar o sa caut si eu sa vad ce modele au si ce mai au pe acolo ei. Produsele sunt de nota 10++ toate camerele posibile ai, trepiede, luminii, etc. Dar ce mi-a placut cel mai mult masa pe care o ai tu in studio, chiar si cea de acasa. Bafta in continuare, Salut !!

 7. Cred ca esti multumit de biroul tau. Acum doi ani am achizitionat pentru toata firma acelasi model. Inceputul a fost putin mai greu, dar dupa 2 saptamani, am inceput sa ne acomodam. Intr-adevar, un model simplu dar care face toti banii.
  Cred ca ar trebui sa fii clonat, nu stiu cum poti fi atat de activ. Felicitari!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.