VIDEO Evolio Evotab Fun – tableta românească de 7” cu GPS + accesorii smart

Atunci când laptopul sau o tabletă de 9,7 sau 10” sunt prea mari, o idee bună ar fi să ai o tabletă de 7”. Mă refer la momentele când ești în mișcare și ai nevoie de navigație sau citești ceva ori te uiți la un film. Sigur că poți folosi și un telefon pentru asta dar tot mai bine se mișcă o tabletă cu un ecran nici prea mare nici prea mic. Producătorii români au făcut pași uriași de la primele modele și aduc deja tablete care arată și se mișcă precum cele cu firmă ”mai lucioasă” dar la prețuri românești. La 5-600 de lei poți avea în buzunar internet, email, jocuri sau filme iar asta e o mică revoluție din punctul meu de vedere.

Am testat și mi-a plăcut Evotab Fun de la Evolio și i-am ales câteva accesorii interesante. Sper să vă placă și vouă.

Partea 1

Partea a 2-a

Pagina oficială aici.

Poți cumpăra de aici: Evolio Evotab Fun de la eMAG

Ultimele articole

Articole recomandate

87 Comments

  1. buna am si eu tableta si face acelasi lucru pe care il mentionezi evolio si android at in rest este bibelou mentionez ca am folosit ca gps mai mult si am fost foarte multumit dar acum nu stiu ce sa fac poate ai gasit tu solutia

  2. Ai dreptate si eu o am de 1 Luna si a fost de 2 ori in Service !Nici acum tastatura cu husa nu functioneaza!A stat la ei 2 saptamini!Am auzit si de 7 trimiteri in Service!Cam multa neseriozitate la defectiuni!

  3. Te rog sa ma ajuti sa activez tastatura externa care( cind e in usb nici macar nu are ledurile aprinse,sper ca nu e stricata pentru ca a fost in Service si asa avenit inapoi si eu sper ca merge dar nu stiu eu;, chichita;,)

  4. Am cumparat una de care nu am reusit sa ma folosesc decat 3 saptamani. Locuiesc in Italia,asa ca a trebuit sa o trimit pt reparatie in Romania. Dupa 4 transporturi care m-au costat mai mult decat pretulei am renuntat si am cumparat o tableta samsung. Nu va uitati la preturile mici.

  5. EVOLIO TAB 3 nu e scumpa am luat si eu una merge bine dar mai unele defecte cum ar fii mufa de alimentare face figuri acumulatorul nu tine cine stie ce iar androidu pica mam dus cu ea ca o am an garantie sa o rescrie ca se blocheaza si dracu so ia ce o mai apuca …………….

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.