VIDEO Evolio Aria – tableta românească. Best Buy. Punct!

Nu cred că mi-a scăpat până acum vreo tabletă lansată în ultimii doi ani. Munca îmi oferă șansa de a atinge multe dintre produsele care vor face sau nu piață în anul următor. Despre unele produse am o părere… complicată. Spre exemplu nu aș paria pe Panasonic Eluga deși este un smartphone subțire și rezistent la apă. Mi-aș pune însă oricând banii pe tabletele noi românești.

Din competiția acerbă s-a născut și cea mai puternică tabletă sub brand românesc. Evolio Aria este o opțiune clară dacă ești în căutarea acelui cadou care să aducă bucurie dar și tehnologie nouă celui drag. Fiind un cadou, vei fi în mod sigur ușor demotivat să dai trei salarii minime pe un iPad așa că la 999 de lei acum (septembrie 2012), Aria este best-buy. Adică face, pe românește, toți banii.

Am mai zis-o și în clip. La 5 ani garanție mi se pare o găselniță adevărată. Punct.

Prețuri actualizate la eMAG.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

70 Comments

  1. Am achiziționat tableta acum 1 1/2 zile . Cand am luat-o am stiut ca la 712 ron la Metro nu poate fi vorba de un produs foarte bun dar nici nu ma gandeam ca la 712 ron cumpar un produs total inutilizabil. Wifi-ul este varza adica trebuie sa stai langa rooter ca sa incarce decent o pagina web. Astazi surpriza taboeta sa blocat cand rooteaza si alta surpriza butonul de reset este doar de design pentru ca de fapt la apasare nu reseteaza aparatul ci doar il opreste iar la pornire regasesti aceeasi imagine blocata. Nu ma zic ca daca ti apasat 3 sec cum zic producatorii sau 1 e acelasi lucru. In rest arata foarte bine si poate fi folosita cu succes ca tavita pentru ceai.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.