Categorie: GADGET

VIDEO – Epson EH-TW5350 – Proiector de Home Cinema

Epson_EH-TW5350_Review_Buhnici

Chiar, pentru o experiență cât mai bună de vizionare ce ai alege, proiector sau televizor? Eu sunt de părere că proiectorul reprezintă o decizie mai bună, în anumite situații.

În primul rând diagonala proiecției este mai mare decât diagonala unui televizor la același preț. Iar dacă folosești un ecran de proiecție sau o folie specială ce se lipește direct pe perete îi crești destul de mult contrastul și luminozitatea.

Are însă și neajunsuri, dar lampa nu se mai numără printre ele. A devenit destul de ieftină. E destul de zgomotos și necesită montare pe tavan, un ecran de proiecție și un set de boxe. În plus, se vede cel mai bine cu draperile trase sau pe timp de noapte.

E puțină bătaie de cap spre deosebire de un televizor pe care l-au scos din cutie și l-ai pus pe masa destinată lui. Eu zic că merită.

Modelul testat de mine oferă o imagine optimă la o diagonală de doi metri, posibilitatea de a te conecta direct la el cu smartphone-ul sau laptop-ul prin wireless și chiar vine la un preț decent. Media este undeva pe la 3500-3600 lei, însă mai pui aici câteva sute pentru ecran și boxe și ajungi la 5000 lei.

Pare mult, însă pe întuneric concurează chiar și cu un televizor bun. Tu ce ți-ai dori acasă? Un simplu televizor sau o reproducere cât mai fidelă a unei săli de cinema? Ori biletele la film și ai scăpat de toate grijile?