VIDEO – Drift Stealth 2 – un fel de Ghost junior

Drift_Stealth_2

Hopa, a intrat Drift-ul la apă! Ah, stai e alt Drift, mai mic și aproape la fel de potent. Pentru cei care nu știu, Drift Ghost este una din camerele pe care le folosesc cel mai des în review-urile auto. Îmi place pentru că e solidă, are o montură clasică pe șurub și o pot monta și pe mașină fără alte cutii și cutiuțe. Pe deasupra mai filmează și destul de bine. Stealth 2, așa cum îi spune și numele este ceva mai discretă. Cam cu 50% mai discretă și la baterie, senzor, greutate, cam la tot.

Display-ul afișează doar setările, cam ca la GoPro dar nu ne deranjează deloc pentru că aplicația Drift face mult mai multe. Desigur, după un update de firmware pentru că în varianta în care am primit-o nu se conecta deloc cu smartphone-ul. Ai acces la toate setările și mai nou și la unghiul văzut de cameră în timp ce filmează. Stealth 2 păstrează lentila rotativă pe care o îndrăgim deja și chiar și carcasa cauciucată și rezistentă la ploaie pe care o avea Ghost. Îl testăm în clipul video.

Mai nou, se încarcă prin microUSB așa că nu trebuie să îți mai fie teamă că ai uitat cablul miniUSB acasă. Pe cel de la smartphone știu sigur că îl ai cu tine, sau dacă nu găsești repede unul. Dar hai să nu o mai lungim. Urmărește review-ul mai jos și dă-ți cu părerea aici. Stealth sau Ghost?

Preț actualizat Drift Stealth 2.

Ultimele articole

Articole recomandate

22 Comments

  1. Salut George.
    Fata de momentul review ului tau despre Drift Stealth 2, acum pretul este de 650 lei. Cum detin un smartphone, nu ma deranjeaza lipsa touchscrren acestei camere. Ea imi pare acum cea mai buna alegere de cumparat din tara. Mie imi trebuie o camera performanta si usoara pentru: antrenamentul si competitiile de tir dinamic cu armele de foc, ski si martor pt deplasarea in trafic cu auto. In USA, sportivii de top folosesc http://www.tachyoninc.com/sportshooting.html care are doar 52 grame fata de 97 Stealth 2, dar in rest nu mi se pare peste cele de la drift. Pentru a surprinde in slow motion, deplasrea armei in recul si plecarea proiectilului as avea nevoie de un nr cat mai mare de frame per sec.
    Te rog sa imi spui ce imi recomanzi sa cumpar din tara si alte sugestii.
    Multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.