Categorie: GADGET

VIDEO – Drift Stealth 2 – un fel de Ghost junior

Drift_Stealth_2

Hopa, a intrat Drift-ul la apă! Ah, stai e alt Drift, mai mic și aproape la fel de potent. Pentru cei care nu știu, Drift Ghost este una din camerele pe care le folosesc cel mai des în review-urile auto. Îmi place pentru că e solidă, are o montură clasică pe șurub și o pot monta și pe mașină fără alte cutii și cutiuțe. Pe deasupra mai filmează și destul de bine. Stealth 2, așa cum îi spune și numele este ceva mai discretă. Cam cu 50% mai discretă și la baterie, senzor, greutate, cam la tot.

Display-ul afișează doar setările, cam ca la GoPro dar nu ne deranjează deloc pentru că aplicația Drift face mult mai multe. Desigur, după un update de firmware pentru că în varianta în care am primit-o nu se conecta deloc cu smartphone-ul. Ai acces la toate setările și mai nou și la unghiul văzut de cameră în timp ce filmează. Stealth 2 păstrează lentila rotativă pe care o îndrăgim deja și chiar și carcasa cauciucată și rezistentă la ploaie pe care o avea Ghost. Îl testăm în clipul video.

Mai nou, se încarcă prin microUSB așa că nu trebuie să îți mai fie teamă că ai uitat cablul miniUSB acasă. Pe cel de la smartphone știu sigur că îl ai cu tine, sau dacă nu găsești repede unul. Dar hai să nu o mai lungim. Urmărește review-ul mai jos și dă-ți cu părerea aici. Stealth sau Ghost?

Preț actualizat Drift Stealth 2.