VIDEO – Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage – Doar pentru gameri!

Creative_Sound_Blaster_Tactic_3D_Rage

Dacă îți dorești aceste căști atunci trebuie să îți notezi atent numele lor. Există modele foarte apropiate ca nume, de la același producător, însă cu funcționalități diferite. Este vorba de o gamă completă de căști, pentru toate gusturile am putea spune. Cele de mai sus, care fac obiectul review-ului meu, sunt construite pentru PC, și atât! Funcționează doar cu un dongle USB pe care îl introduci în unul din porturile libere, la fel ca o tastatură sau un mouse. Dacă stau să mă gândesc bine, cele din urmă ar funcționa și cu un telefon sau o tabletă. Căștile nu le-am încercat.

Se încarcă printr-un cablu microUSB, pe care îți recomand să îl lași conectat în permanență la computer, și nu sunt chiar atât de simple precum par. Au fost gândite pentru gameri, și special pentru ei au și un software destul de complex prin care poți regla modul în care sunt redate efectele dintr-un joc și spațialitatea acestora.

Am ascultat și ceva melodii, preferatele mele desigur, însă nu pot să mă declar pe deplin mulțumit. La filme e ceva mai dinamic sunetul, însă după două ore de audiție sunt destul de sigur că urechile mele sunt mai zvelte… Se face puțină saună la interiorul cupelor. Dar asta nu e tot. Fiind vorba de un set de căști dedicate gamerilor mă așteptam să aibă un preț puțin piperat, cum se întâmplă de altfel cu produsele de genul. De parcă gamerii ar fi cei mai bine plătiți dintre noi. Bine, cei care fac performanță sunt mai bine plătiți. Dar sunt și sponsorizați de firme din industrie, așa că nu vor da banii câștigați pe căști.

Ce vroiam să spun este că prețul lor este de aproximativ 300 de lei, în funcție de unde le cumperi. Ești curios dacă merită banii tăi? Urmărește review-ul video de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.