VIDEO Cum controlezi o cameră foto cu smartphone-ul?

Samsung NX300 www.buhnici.ro

În cazul nostru este vorba despre un Samsung NX300 și un Samsung Galaxy S4. Ambele sunt apariții recente care ne-au impresionat prin performanțe și calitate. NX300 este un mirrorless care face niște poze foarte reușite și este un aparat excelent pentru un amator ambițios dar și pentru un profesionist care caută ceva mic și bun pentru vacanță care poate mai mult decât să facă poze bune. Vorbesc despre touchscreen, un autofocus rapid, lentile bune chiar și în varianta de kit dar mai ales sharing. Adică ideea este să aduci cumva poza de pe camera ”stupidă” îmbunătățită doar cu WiFi pe telefonul ”deștept” cu Android și internet. Iată cum.

NX 300 se califică drept cel mai avansat NX de la Samsung dar și cel mai cool cu pielea care îi dă un aspect retro. Important de reținut este că ușurința de folosire prin WiFi o califică drept una dintre cele mai bune mirrorless-uri de pe planetă la acest capitol.

Preț actualizat pentru Samsung NX 300. La ora publicării, are o reducere spectaculoasă de 30%.

Poze făcute cu Samsung NX 300

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Ador munca dumneavoastra si sunt un impatimit al tehnologiei si sper sa continuati sa faceti review-uri si unboxing-uri la fel de bine ca pana acum.As vrea sa va rog , daca puteti , sa i-mi trimiteti o poza realizata cu camera NX 300 de preferat una cu acel robotel , as vrea sa vad cat de buna este rezolutia.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.