VIDEO și CONCURS TP-Link Mobile Router – WiFi oriunde, la toată gașca!

TP Link TL MR3040

TP-Link Mobile Router TL-MR3040 este genul acela de gadget care te face să te întrebi: ”Mă, cum de nu le-a venit ideea mai devreme?” Cu un singur SIM pe care ai opțiune de internet (vezi SIM-urile albastre, gratis la abonamentul de cablu :) poți da internet la cinci alte device-uri deodată. O să zici: Dar am opțiune de hotspot pe mobil! Dar știi că omori bateria într-o oră cu el pornit și poate mai vrei să și vorbești la telefon. Așa că acest mic router rezolvă o problemă sau poate transforma chiar o întreagă călătorie cu mașina în familie spre exemplu. Ce știe să facă și cum îl poți câștiga, îți spun mai jos.

Dacă ți-a plăcut jucăria, o să îți placă și concursul. Router-ul mobil de la TP-Link TL MR3040 poate fi câștigat foarte simplu. Îmi spui care este cel mai neașteptat scenariu în care l-ai folosi și poți fi norocosul. Impresionează-ne! Anunțăm câștigătorul într-o săptămână! Apreciem și like-uri plus share-uri dar numai dacă îți place.

NOTĂ. În 29 oct. 2013 concursul a fost câștigat de Ovidiu Fotache.

Ultimele articole

Articole recomandate

137 Comments

 1. Ce scuza buna cu GRABA. Chiar suntem atat de naivi sa te credem. Daca erai grabit nu puneai cratima, nu puneai aiurea, tinand sa apesi dreapta sus. Cu routerul ai putea sa inveti sa scrii corect, oriunde ai fi.

 2. Acum am inteles de ce asta e cel ales castigator:
  1. ca de lene sa mai citesti alte scenarii, ai ales primul care a scris ceva la inceput
  2.e acelasi care s-a bagat in seama prin a iti atrage atentia sa alegi castigatorul.
  si…asa…te-ai decis sa alegi, fara bataie de cap.

  • De fapt am citit toate comentariile de trei ori și sunt mult peste 100. Iar Ovidiu este al treilea câștigător desemnat după ce alți doi nu au putut face o înregistrare cu noi pentru postarea de după și au cedat premiul. Dar tu poți să crezi ce vrei.

 3. Despetpti baietii de la TPLink, stiu sa se promoveze. Ehee si de ceva timp e si Sorin O. acolo si pe el il stiu ca il duce mintea, vom vedea strategii de piata interesante la TP-Link, spre deosebire de D-Link care aproape ca si-au inchis suportul in RO.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.