VIDEO CITROEN C3 – citadină pentru Micul Paris

citroenCitroen C3 este cea mai confortabilă mașină mică de oraș. Se comportă precum un C4 sau C5, deși e cât o Fiesta. La ora la care scriu eu acest mesaj, Bucureștiul e blocat complet. Contează așadar cum îți petreci timpul prin mașină.

Bluetooth, sistem de sunet ok, scaune confortabile, vizibilitate bună, ușor de condus și pentru începători și pentru doamne. Pare candidatul perfect. Mai ales cu motorul diesel. Și atunci poți să faci naveta din zona Bucureștiului până în centru cu un consum de 6%.

Prețul de pornire e de 13.000E cu TVA pentru varianta Exclusive, 10.000E pentru varianta de baza. Pentru 3000 primești și aer condiționat automat, senzori de parcare, jante aliaj și alte câteva pachete care fac ca C3 să pară mai scump decât e.

Acum, pentru pasionații de mașini, C3 nu e chiar ceea ce caută, are ruliu, direcția e moale iar schimbătorul de viteze pare luat de pe DS. Dar, hai să vedem testul împreună. Scrie-ne la comentarii experiențele tale cu C3!

 


 

Ultimele articole

Articole recomandate

30 Comments

  1. Mie unul imi plac prezentarile tale pentru masinile accesibile si C3 este una dintre ele. Cand spun masina accesibila, ma refer la una noua, in jur de 15.000, cu care sa iti faci treaba si sa-ti asigure si un confort decent. Nu sunt adeptul masinilor, care costa cat un apartament in Bucuresti. Pe cand si C4 Cactus ?

  2. Opinie scurta – Pentru un incepator, n-a posedat masina pana acum,doar si-a luat carnetul, ce opinie ai despre C3, 2006, 1400, 70 cai, diesel?
    Multumesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.