Categorie: Auto

VIDEO Kia Ceed crdi – Golful coreean cu extra topping!

kia-ceed-vw-golf

kia-ceed-vw-golf

Exact ca și telefoanele Galaxy, Kia Ceed vine din același loc la propriu și la figurat. Coreeni provoacă liderii cu design, opțiuni și un preț exact acolo cât să te motiveze să te uiți la altceva decât la marca pe care o credeai perfectă… pentru tine.
Să desfacem puțin teoria:
– Să arate bine! Păi de la ardeii grați și gogonelele de acum câțiva ani, Kia a ajuns să arate mai bine ca multe mărci premium europene. Au venit în Europa, au luat designeri de calitate și au tras și o fabrică să scutească certurile cu Bruxelles-ul.
– Să fie diesel! Toată lumea știe diesel. Iei sistemul de injecție de la Bosch exact ca nemții și francezii și știi că o să fie OK. După care iei tot de la Bosch și garnituri, ștergătoare, pompe bla bla bla…
– Să fie fiabilă! Mai contează cât de fiabilă e când producătorul dă 7 ani garanție iar nemții cu greu ajung să ne dea 4?

Kia Ceed interior

Mi-a scăpat ceva? Mai bine să o vedem în testul video…

Desigur, plasticul de la bord nu e la fel de mat sau moale ca în VW și mașina nu e la fel de sportivă ca un Focus. Insonorizarea este însă cam ca la Opel. Dar acum că am văzut-o mai bine te chem să spui ce te-ar putea convinge să o alegi sau nu?