VIDEO – Camera de pe Samsung Galaxy S4

2013-04-14 14.35.04

Zilele astea, în afară de agenții constatatori de la companiile de asigurări și localii care ridică mașini, nimeni nu mai umblă cu camera foto după el. Și acum după ce producătorii de mobile au depășit pragul de 10 megapixeli, e loc să te întrebi dacă ”săpuniera” își mai are rostul pe lista de cumpărături.

Am stabilit deja, cea mai bună cameră de pe un mobil este cea a lui HTC One. Însă, S4 câștigă la funcții, pe care evident le găsești poate și prin aplicatii foto pe AppStore sau Google Play, pentru celelalte telefoane mai vechi sau mai ieftine. Dar pe S4 sunt toate acolo plus cel puțin una mai greu de spart de hackerii androizi. Ai testul video și o galerie foto aici.

Iată și o galerie foto edificatoare:

Ultimele articole

Articole recomandate

58 Comments

  1. Am cumparat un Samsung galaxy s4 Nou de la altex!
    Am intrat in aparatul foto si mi-a aparut o eroare: Avertisment Eroare la Aparatul Foto! Ce inseamna asta?

  2. Ajutor!
    Tocai mi-amlaut si eu un Galaxy S4 si nu stiu cum sa activez stabilizator de imagine fiindca din setarile camerei aceasta functie am gasito dar nu ma lasa sa o accesez…Oare ma poti ajuta…?

  3. Nu…in momentu in care fac o poza iar daca persoana careia ii fac poza se misca iese poza foarte miscata adica nu se mai distinge…am intrat in setari am gasit stabilizatorul si este pe off,dar nh ma lasa sa unblu la el este deselectat nu stiu de ce nu am acces la el…oare stii ceva despre asa ceva?:)

  4. Stii daca site-ul yourphone.ro este de incredere? Telefoanele lor sunt noi, fara probleme si cu factura? Este ciudat faptul ca au preturi mai mici fata de eMAG.

  5. Scrie pe site-ul lor ca „Garanția este oferită de către Samsung România si este valabilă în toate reprezentanțele Samsung România!”. Ar fi un semn bun, dar mai bine achizitionez un telefon din surse sigure.

  6. Pe site-ul okazii.ro este un vanzator, care ar avea magazin si care este numit „Vanzatorul anului” bogus2504 este numele utilizatorului si are pretul pentru acest telefon de 1499 lei, nou, sigilat. As dori sa imi spui daca ii cunosti, daca sunt de incredere, daca ai auzit despre ei.
    Multumesc anticipat!

  7. Salut, mi-am cumparat recent un S4 si nu sunt deloc multumit de fotografiile facute cu el. Blitul e foarte slab, iar in interior scoate pozele intunecate, nici macar la lumina ambientala nu mi le lasa, mentionez faptul ca toate setarile generale care le ofera camera sunt facute.. Va rog mult, daca ma poate ajuta cineva!
    Respecte, Mircea

  8. salut exact aceasta problema am si eu. EROARE LA APARAT FOTO, l am trimis in service la garatie si mi a schimbat camera foto can in aproximativ 4 saptamani din aceasta problema l am trimis iar in service, daca iar va face dupa x saptamani ce sa fac?

  9. Pot spune ca de cateva zile camera secundara de pe Samsung galaxy s4 imi face pozele in ceata si nu inteleg de ce, pentru ca in urma cu cateva zile mergea perfect. Poti sa imi zici si mie ce as putea sa ii fac? te rog

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.