Categorie: GADGET

VIDEO – BOSE SoundTouch 30 – Parcă e mai simplu să asculți muzică

BOSE_SoundTouch_30_boxa_wireless_internet_review_buhnici

În ultima vreme am început din nou să mă uit după boxe. E o pasiune a mea pe de care nu reușesc să mă bucur atât de des pe cât aș vrea dar măcar așa apuc să vă prezint mai multe modele. Dacă tot am intrat în detalii cu produse Bose, și toate cele testate până acum au fost portabile hai să vorbim și despre un dispoziv al cărui loc în casă este în sufragerie.

SoundTouch 30 își face cu ușurință loc în bibliotecă unde până acum aveai probabil două boxe mai vechi de dimensiuni similare, legate la un amplificator. Aici vorbim de una singură, stereo, cu patru difuzoare chiar, ce promite o experiență mai bună decât ce ai primit până acum.

Poate lucra de una singură sau poate face parte dintr-un ecosistem. Se conectează atât la rețea cu fir ori la wireless și Bluetooth, după preferințe. Nu au fost uitate nici iPod-urile cu mufa clasică jack, sau vre-un pick-up mai vechi la care ții foarte mult.

Sunetul este puternic, poate chiar prea puternic pe zona frecvențelor joase și reușește să umple cu succes și o sufragerie mare de 25 metri pătrați. Are însă și câteva minusuri și anume lipsa conectivității AirPlay, lucrul de care întreabă prima dată utilizatorii de iPhone.