VIDEO – BOSE SoundTouch 30 – Parcă e mai simplu să asculți muzică

BOSE_SoundTouch_30_boxa_wireless_internet_review_buhnici

În ultima vreme am început din nou să mă uit după boxe. E o pasiune a mea pe de care nu reușesc să mă bucur atât de des pe cât aș vrea dar măcar așa apuc să vă prezint mai multe modele. Dacă tot am intrat în detalii cu produse Bose, și toate cele testate până acum au fost portabile hai să vorbim și despre un dispoziv al cărui loc în casă este în sufragerie.

SoundTouch 30 își face cu ușurință loc în bibliotecă unde până acum aveai probabil două boxe mai vechi de dimensiuni similare, legate la un amplificator. Aici vorbim de una singură, stereo, cu patru difuzoare chiar, ce promite o experiență mai bună decât ce ai primit până acum.

Poate lucra de una singură sau poate face parte dintr-un ecosistem. Se conectează atât la rețea cu fir ori la wireless și Bluetooth, după preferințe. Nu au fost uitate nici iPod-urile cu mufa clasică jack, sau vre-un pick-up mai vechi la care ții foarte mult.

Sunetul este puternic, poate chiar prea puternic pe zona frecvențelor joase și reușește să umple cu succes și o sufragerie mare de 25 metri pătrați. Are însă și câteva minusuri și anume lipsa conectivității AirPlay, lucrul de care întreabă prima dată utilizatorii de iPhone.

Ultimele articole

Articole recomandate

36 Comments

 1. George asteptam next episode casa…birocratie, acte, cum abordezi constructia? curent, apa? O sa ai nevoie …ce solutii ai? cand incepi constructia?

 2. Buna, chiar ti-am vazut review-ul despre soundTouch 30, vreu sa-ti spun ca am acelasi model si are AIRplay mode dar in schimb nu are conectivitate via Bluetooth! curios

 3. bose 30 III este pur si simplu magic, atentie de ce!
  am un yamaha as2000, 6000 leicu boxe allison three 3000 lei sh, cablu alimentare 1400 lei, dac peachtree 2000 lei, cabluri si fire cu aur, cupru 99,99009900, arging…..
  va spun sincer merita fiecare cent ( bose ) ptr. detalii sunet puternic si zici ca este mare sistem cu nu stiu cate difuzoare…. sounstage nu glume

  • @bogdan – Nu au nici o treaba mufa aurita, e doar marketing. Vrei sunet de calitate, clar, fara distorsiuni indiferent de volum, cauta la magazine de profil sau pe internet. Bose este precum Akai din prezent. Sa te feresti de Akai, Bose sau alte marci dubioase.

 4. Am auzit la unii spunând că pentru a asculta muzică de pe Spotify sau Deezer de exemplu trebuie să ai cont premium,
  pe mine de fapt mă interesează radioul în streaming, ascult foarte mult de pe TuneIn dar nu am premium,o voi putea face și prin acest dispozitiv ?
  Î-ţi mulțumesc anticipat !
  Toate cele bune !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.