Categorie: GADGET

VIDEO – BOSE SoundLink Mini II – Am primit mai mult decât mă așteptam

BOSE_SoundLink_mini_ii_review_boxa_bluetooth_buhnici

Mai țineți minte când spunea că Logitech UE Boom era cea mai bună boxă pe Bluetooth pe care am testat-o? Ei bine, această clasificare se mai schimbă. Mai des decât mă așteptam. BOSE SoundLink Mini II m-a surprins.

Era de așteptat, ultimele două perechi de căști de la ei m-au făcut să regândesc concepția mea despre atenuarea activă de zgomot. Boxa de la ei are același efect, momentan, din ce am testat eu, a acest preț nu găsești una mai bună.

E mai mult genul de cadou pe care l-ai face unui bun prieten cu siguranța că își dorește așa ceva și va ajunge să o îndrăgească. Nu e de ținut pe lângă piscină, cu toate că nu o va deranja puțin soare, ci mai degrabă pe birou sau chiar pe noptiera de lângă pat.

E discretă, elegantă dar în același timp solidă, stabilă și destul de grea. E construită din aluminiu, de aceea. Iar sunetul, oh sunetul! E curat, fără distorsiuni și la volum mare și abundă de frecvențe joase chiar și atunci când asculți în surdină.

Standul de încărcare este cireașa de pe tort. Îl conectezi la alimentatorul din pachet și uiți de el. Când vii acasă cu boxa descărcată o așezi frumos pe el și dimineața e gata de treabă.

Are și câteva minusuri cum ar fi lipsa NFC-ului sau a unei aplicații cu un egalizator pentru smartphone. Compensează însă prin calitatea sunetului.