VIDEO – BOSE SoundLink Mini II – Am primit mai mult decât mă așteptam

BOSE_SoundLink_mini_ii_review_boxa_bluetooth_buhnici

Mai țineți minte când spunea că Logitech UE Boom era cea mai bună boxă pe Bluetooth pe care am testat-o? Ei bine, această clasificare se mai schimbă. Mai des decât mă așteptam. BOSE SoundLink Mini II m-a surprins.

Era de așteptat, ultimele două perechi de căști de la ei m-au făcut să regândesc concepția mea despre atenuarea activă de zgomot. Boxa de la ei are același efect, momentan, din ce am testat eu, a acest preț nu găsești una mai bună.

E mai mult genul de cadou pe care l-ai face unui bun prieten cu siguranța că își dorește așa ceva și va ajunge să o îndrăgească. Nu e de ținut pe lângă piscină, cu toate că nu o va deranja puțin soare, ci mai degrabă pe birou sau chiar pe noptiera de lângă pat.

E discretă, elegantă dar în același timp solidă, stabilă și destul de grea. E construită din aluminiu, de aceea. Iar sunetul, oh sunetul! E curat, fără distorsiuni și la volum mare și abundă de frecvențe joase chiar și atunci când asculți în surdină.

Standul de încărcare este cireașa de pe tort. Îl conectezi la alimentatorul din pachet și uiți de el. Când vii acasă cu boxa descărcată o așezi frumos pe el și dimineața e gata de treabă.

Are și câteva minusuri cum ar fi lipsa NFC-ului sau a unei aplicații cu un egalizator pentru smartphone. Compensează însă prin calitatea sunetului.

Ultimele articole

Articole recomandate

39 Comments

  1. Bună,George! În opinia mea nu se justifica un bose pe parte de boxa portabilă având în vedere ca prețul nu reflecta calitatea neapărat.Nu ca nu se aude bine exclus acest lucru,dar parca sa dai 200 de euro pe un device fără nfc,fără optimizare de sunet,fără a fi waterproof măcar…e mult.eu am un Sony srs x2 care e f. ok și costa sub 100 de euro, având și celelalte neajunsuri ale bose, fără waterproof. Ce zici de un comparativ intre modelele de pe piața?

  2. La un buget de 250-400 lei. ce boxa bluetooth mi-ai recomanda? Calitate si ceva bass . Am vazut Sony SRSX2W.EU8, HP Roar F6S95AA, Logitech X300 ,Trust UR DIXXO . Nu stiu ce sa aleg. Ai si alte variante? Multumesc anticipat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.