VIDEO – BOSE QC20 – Cele mai deștepte dopuri de urechi

Bose_QC20_review_buhnici

Nu glumesc, chiar sunt cele mai deștepte căști in-ear pe care le-am testat. Am lăudat într-un review anterior și varianta on-ear, cele care se așează pe urechi, Bose QC25 pentru că m-au impresionat foarte mult. Acestea sunt însă o clasă peste acelea, mai ales datorită dimensiunii foarte reduse.

E drept, prefer căștile peste urechi pentru că în general sunt mai comode, însă în ultimele deplasări am fost nevoit să fiu mai atent cu ce pun în bagaj. În loc de cutia de la QC25 mi-a încăput acum camera foto iar QC20 au stat tot timpul în buzunarul de la haină.

În ciuda faptului că sunt de tip in-ear sunt foarte comode. Am dormit ca un nou născut cu ele în urechi, aproape tot zborul din China până acasă. Atunci când mă întreba cineva ceva nici nu trebuia să le dau jos, acționam butonul Aware și auzeam perfect vocea interlocutorului.

Stau foarte bine în urechi și nu cad nici dacă le iei la alergat. Totuși, pentru activități sportive ți-aș sugera alte modele, rezistente la apă și la transpirație. QC20 sunt o investiție după care îți va părea rău dacă le strici.

Atenuarea de zgomot este excelentă. Am ieșit cu ele pe balcon pe o stradă foarte aglomerată și auzeam doar ciripiturile păsărilor din muzica ce rula în ele.

Nu sunt ieftine, deloc! Eu sunt de părere că merită însă trebuie să ai și grijă de ele pentru că le consider o investiție, nu o altă pereche de căști pe care le arunci și îți iei altele pentru că ai călcat pe fir când te-ai ridicat de pe scaun.

Ultimele articole

Articole recomandate

44 Comments

  1. Nu am negat niciodata calitatea BOSE dar pretul lor nu se justifica in nici un fel… la acelasi pret poti gasi marci precum B&W (Bowers&Wilkins) care sunt NET superioare la orice capitol….

  2. Nu sunt din Bucuresti, stiu de cei de la AVStore de pe vremea cand locuiam/studiam la Leu. Multumesc pentru raspuns!

    Intre timp, dupa ceva durmuri pe la showroom-uri si cautare pe magazine online, am deschis cutia si am hotarat sa raman la QC25. I-am intrebat si pe cei de la Bose daca au trade-in cu QC35 si au zis ca nu, iar la banii pe care i-am dat sunt convinsa ca nu exista ceva mai bun cu cerintele personale.

  3. Salut George, daca te intereseaza pe tine sau pe vreunul dintre cititorii tai, am o pereche de Bose QC20 in cutie sigilata, nefolosite la 900 ron. Ma poti contacta la telefon: 0720.94.92.33 Multumesc, o zi buna.

  4. Salut george! Am observat ca esti adeptul bose, pt ascultat muzica. Ti-as propune, daca poti, sa faci un review la beats solo 2. Chiar merita atentia ta, sunt excelente, suna foarte bine si la capitolul pret sunt cele mai ieftine din gama beats. Chiar am testat acum 2 zile niste casti bose. Sunetul mi s-a parut mai lipsit de forta comparativ cu beats solo 2 iar confortul pe urechi de asemenea net superior la beats. Astept parerea ta :) mersi fain. Zi faina

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.