Categorie: GADGET

VIDEO – BOSE QC20 – Cele mai deștepte dopuri de urechi

Bose_QC20_review_buhnici

Nu glumesc, chiar sunt cele mai deștepte căști in-ear pe care le-am testat. Am lăudat într-un review anterior și varianta on-ear, cele care se așează pe urechi, Bose QC25 pentru că m-au impresionat foarte mult. Acestea sunt însă o clasă peste acelea, mai ales datorită dimensiunii foarte reduse.

E drept, prefer căștile peste urechi pentru că în general sunt mai comode, însă în ultimele deplasări am fost nevoit să fiu mai atent cu ce pun în bagaj. În loc de cutia de la QC25 mi-a încăput acum camera foto iar QC20 au stat tot timpul în buzunarul de la haină.

În ciuda faptului că sunt de tip in-ear sunt foarte comode. Am dormit ca un nou născut cu ele în urechi, aproape tot zborul din China până acasă. Atunci când mă întreba cineva ceva nici nu trebuia să le dau jos, acționam butonul Aware și auzeam perfect vocea interlocutorului.

Stau foarte bine în urechi și nu cad nici dacă le iei la alergat. Totuși, pentru activități sportive ți-aș sugera alte modele, rezistente la apă și la transpirație. QC20 sunt o investiție după care îți va părea rău dacă le strici.

Atenuarea de zgomot este excelentă. Am ieșit cu ele pe balcon pe o stradă foarte aglomerată și auzeam doar ciripiturile păsărilor din muzica ce rula în ele.

Nu sunt ieftine, deloc! Eu sunt de părere că merită însă trebuie să ai și grijă de ele pentru că le consider o investiție, nu o altă pereche de căști pe care le arunci și îți iei altele pentru că ai călcat pe fir când te-ai ridicat de pe scaun.