VIDEO – UE Boom 2 – Acum poate face și baie în piscină

UE_Boom_2_Buhnici

Prima versiune a acestei boxe m-a surprins într-un mod foarte plăcut. Bine construită, puternică, și rezistentă chiar și la stropi. Adică doar la o bătaie cu pistoale cu apă. A doua versiune a ajuns la următorul nivel, poate face o baie de 30 de minute în zona mai puțin adâncă a piscinei, adică la maximum un metru. A evoluat, are echipament mai bun.

Vine în și mai multe culori, chiar și pe alb, care cred că va atrage mult mai multă murdărie decât niște simple amprente. Este în regulă pentru că poate fi spălată cu puțină grijă. Detergentul nu este inclus în specificațiile de rezistență la praf și lichide.

Este la fel de solidă și ușor de folosit iar din punct de vedere sunet, cele două difuzoare active de 45 mm și cele două drivere pasive de 45×80 mm nu dezamăgesc. Dacă te întrebi ce sunt cele două drivere pasive, sunt două membrane ce amplifică zona de joase, bass. Acestea preiau aerul mișcat de difuzoarele active.

La fel ca prima versiune, deține NFC pentru conectarea rapidă cu telefonul, funcționează în aer liber la o distanță de maxim 30 metri și poate memora opt telefoane diferite. Mai mult, poate reda sunet din două surse simultan, și se poate împerechea cu o boxă la fel pentru un sunet stereo. Având în vedere că nu au fire și se aud foarte bine, le poți folosi chiar și acasă, conectate la laptop. Sigur, la 200 de dolari bucata sunt sigur că poți găsi alternative mai puternice pentru birou.

Ultimele articole

Articole recomandate

35 Comments

  1. Salut!
    Am cumparat azi un UE boom 2 de la Emag iar ambalajul in care vine este diferit de cel de la review. Cilindrul de plastic se deschide pe sus, ca un butoi iar boxa si accesoriile sunt puse in „carcase” de carton. E vorba de un fake?!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.