VIDEO BMW X6M – spirit liber în trup obez!

Dacă am zice „nu” la orice tentaţie dată de un gadget nou apărut pe piaţa, economia ţării ar fi mult mai underground decât acum. Ne criticăm femeile pentru că aruncă lună de lună banii pe chestii inutile, dar tu când te-ai uitat ultima dată în sertarul de la birou? Cameră foto subacvatică? Lanternă bi-polară magnetică cu laser? Cât de des intri în meniul SmartTV-ului tău? Doar când ai musafiri, aşa-i?

Suntem buni la aruncat banii pe fereastră. De asta companiile din domeniul hainelor, cosmeticelor sau gadget-urilor n-au parte de criză. Un exemplu care ar putea fi copiat zilele acestea şi în domeniul auto. Așa că să cumpărăm din impuls BMW X6M.

X6M e studiul de caz. O gorilă inutilă alimentată de un supozitor Naga Bhut Jolokia. Maşinăria asta, una dintre cele mai tari lucrări inginereşti de la Da Vinci încoace, e la fel de utilă precum un aspirator care extrage cofeina din cola. E înaltă dar proastă off-road. E puternică, dar numai un sfert din cai vor munci de fapt. E plină de gadgeturi, dar sunt acolo doar ca să ţină alternatorul ocupat. Şi e urâtă! Dincolo de defectele de sute de mii de euro, cine o cumpără o cumpără doar pentru show-off. Ce să mai spui de portbagaj. Bun doar dacă să duci crosele de golf ori să ascunzi dolarii și mărcile.

Și totuși eu aş cumpăra-o doar ca să aud motorul în fiecare dimineaţă. Sa văd cum lucesc siglele M la soare.

Această postare are două părți. A doua, în scurt timp.

Ultimele articole

Articole recomandate

89 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.