VIDEO BMW Seria 7 – review extra-full și parcare din cheie

bmw-seria-7-cheia

Nu doar telefoanele pot fi gadgeturi. Cele mai scumpe jucării deștepte pe care le cunosc sunt automobilele. BMW Seria 5 a primit primul clip dedicat pentru sistemele electronice încă de acum 5 ani dar face vizualizări multe în continuare pe YouTube. Mai recent am văzut că v-a plăcut și review-ul pentru tehnologiile  Volkswagen testate pe un  Tiguan. Azi vă aduc însă ceva mult mai puțin accesibil.

Vă prezentăm una dintre cele mai scumpe mașini de serie, un BMW Seria 7 care costă 120.000€. Nu e Tesla P100D însă dacă treci peste motorizarea din secolul trecut, tehnologiile instalate pe mașină par din 2020. De altfel cam atât durează, de la 4 la 8 ani de când apar aceste noutăți pe modelele de top până când se ieftinesc și ți le poți permite pe un automobile cu preț mai pământean. Așadar, parcare din cheie, screen mirroring, control cu gesturi pentru sistemul audio sau ajustarea climatizării cu aer ionizat din tabletă sunt doar câteva dintre tehnologiile testate de noi pe acest BMW Seria 7.

Începem cu parcarea din cheie.

Mai avem. Review cu toată lista de gadgeturi care ne-au plăcut la bord și nu numai.

Enjoy și nu uita să share, să like și să comment :)

Ultimele articole

Articole recomandate

70 Comments

  1. Salut. Am vazut ca ai scris acolo unde este adresa de e-mail sa nu te pun sa alegi dintre 2 masini, dar macar un sfat poti sa imi dai? Te rog mult, am mare nevoie. Nu stiu ce sa aleg dintre un BMW Seria 5 520d 2.0 TDI F10 2012 si un BMW Seria 3 320d 2.0 TDI 2012. Nu stiu ce sa aleg, arata superb ambele, interior la fel, dar as vrea sa ma ghidez si dupa consum, intretinere si tot ce tine de ea. Ma poti ajuta cu privire la aceste 2 masini? Te rog mult. Stiu ca nu e review la una din ele, dar am zis ca e un video mai recent si poate te uiti mai repede peste comentarii.
    Multumesc anticipat!

  2. Dintre BMW 318 i Limousine E46 si un BMW 316i, ambele din 2005, ce este mai bun, mai fiabil???
    Mentionez ca NU sunt interesat de cai putere, sunt incantat foarte mult de stilul acestui model. Pretul acestor masini sa fie pana in 5000 de euro.

  3. Full options de unde? ecrane tetiera ciuciu daca era full options era si ecranele tetiera incluse impreuna cu HDMI nu neaparat sa nu existe al cincilea loc ca se poate ridica cotiera cu tableta in sus.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.