Categorie: Auto

VIDEO – BMW 650i Cabrio – BMW Seria SEXXX

V-am promis că revenim în forţă după vacanţă… iar noua Serie 6 e cea mai arătoasă nemţoaică de la Claudia Schiffer încoace.

Nu mi-o permit nici eu, nici 95% dintre voi. 120.000 de euro sunt bani buni, pentru care românul de rând munceşte vreo 10-15 ani, fără să luăm în calcul cheltuielile de zi cu zi. Cei mai mulţi nu vor strânge asemenea sume toată viaţa. Nu pentru noi e făcută această decapotabilă masivă, cu aproape 500 de cai, deşi sigur o visăm “gură-cască” până ne vom consola cu o Seria 1 sau un “treiar”.

Preţul imens o apropie extrem de periculos de teritoriul italiencelor sport. Să nu mai vorbim de faptul că la banii ăştia îţi iei un monstru cu baterii cu care poţi parcurge şi 400 de kilometri cu un plin de curent electric. (da, e vorba despre Tesla Roadster – în curând aici pe blog). Dar dacă ai bani de încă o vilă şi o vrei pe roţi, performanţa şi luxul de la interior te vor convinge. De pe la 80-90.000 de euro te poţi uita la motorizări mai economice, cu dotări la nivel de limuzină veritabilă. Să nu uităm că Seria 6 beneficiază de acelaşi depozit de componente ca Seria 5 sau Seria 7.

În ceea ce priveşte aspectul, mă face să cred că cineva şi-a dat demisia de la Alfa Romeo şi a sărit în barca celor cu elice alb-albastră. Liniile masive şi conturate puternic, chiar o fac să arate a maşină ce merită suta de mii de euro. La generaţia trecută, şi dacă aveai 20 de ani, erai considerat un boşorog libidinos.

Dacă totuşi, prin absurd, Seria 6 ţi se pare practică, îţi place portbagajul sau consumul decent prin comparaţie cu o şalupă, vezi că au o ofertă interesantă la Clio. Mai potrivit pentru genul tău… Dar dacă ai plecat spre showroom cu sunetul de V8 în creier, şi cardul Platinum… nu uita pălăria.

Mulţumiri prietenilor din spatele camerei şi montaj pentru cel mai reuşit clip de până acum.

Acceaşi maşină, aceleaşi senzaţii, altă perspectivă în testul ProMotor.ro

Nu uita să dai like, tweet, +1