VIDEO BMW 118d – Seria 5 de buzunar

Ai 30 de mii de euro și nu știi ce să faci cu ei? Îți zic eu. Ori îți iei o garsonieră și mai bagi încă jumătate din suma cheltuită deja pentru achiziție ca s-o mobilezi corespunzător. Sau: dai fuga la un dealer BMW pentru un Seria 5 de buzunar. Uită de vechea generație Seria 1, pentru că cel nou e de-a dreptul spectaculos. Ce-i drept, la așa o sumă, constructorul nu-și permite să dea greș. Se conduce exact așa cum te aștepți, e confortabilă dar și neașteptat de jucăușă atunci când pui presiune asupra pedalei de accelerație.

Treci pe Sport și direcția se întărește suficient cât să-ți spună că te apropii de limitele lui Newton. Fără frică totuși, tehnica demnă de Sillicon Valley, procesează miliarde de informații într-o milisecundă și știe că trebuie să îți taie… gazul. Când n-ai dispoziție pentru lecțiile de fizică, poți să te lauzi pe twitter sau facebook cu consumul spectaculos ( Covasna – București, 4,5litri/100km). Din păcate, cauciucurile Runflat îți vor strică puțin plăcerea de a conduce. O groapă apărută din senin (că doar trăim pe meleaguri carpatiene) îți va măcina orice piatră ascunsă prin rinichii stricați de berea de la bulgari.

Concluzia: e o mașină care merită banii cu vârf și îndesat, mai ales că în afară de dimensiuni nu e nicio diferență între seria 7 și seria 1. Eu zic să te grăbești acum la un dealer, că până la referendum mai scoatem câteva zeci de bani în plus pentru 1 euro.

Ultimele articole

Articole recomandate

40 Comments

  1. salut George Buhnici , in legatura cu mobilatul unui apartament sau a unei garsoniere , transmitei lu EXYNOS ca nu inteleg cum a reusit el sa mobileze cu 25000 ron un ap.cu 3 camere cand o canapea pt lounge model Chesterfield este 8000 ron, un apartament poti sa il mobilezi atat ieftin cat si scump. La fel si masinile poti sa iti iei o Dacie noua la 7000 Euro sau poti sa iti iei si o masina premium la peste 26000 Euro. multumesc

  2. #hihi am bmw 118D 2004 , cumparat de la Banat car ( BMW ) in DEC 2014 ,are 10 ani si 168 000 KM , merge fara nici o problema , consuma undeva pe la 6-7 L in oras ( Timisoara) depinde de stilul de condus si starea la volan . Recomand oricui seria 1 , e cam la acelasi pret cu seria 3 , dar e mult mai fain ,sincer sa fiu , „toata lumea” are seria 3 :) care mi se pare masina de batausi ( neluand in considerare modelele noi de seria 3 ( dupa 2005 ) Recomand seria 1 tuturor :P atat 118D cat si 120D :) , Pentru Consum , stil , sportivitate si mobilitatea in oras si parcari

  3. Bmw seria 1 f20 VS seria 3 e90 VS seria 5 e60 SH pe undeva pe la 10.000e ? Multumesc! (motorizare pe benzina de preferabil – nu merg exagerat)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.