VIDEO – Avioane, motoare și filtre de securitate – Eu inimă aviația!

… și cred că se vede. De fiecare dată când intru în lumea aceasta, am senzația că mă deplasez într-o altă dimensiune a societății. Hai să o spun mai puțin literar, mă întâlnesc cu oameni de treabă, care nu înjură, nu își bagă picioarele și simți că își fac meseria cu drag. E ceva rar pe la noi zilele acestea.

Uite încă un loc unde meseria îmi deschide uși.

La sfârșit, special pentru voi, un scurt tur prin uzina Romaero cu unul dintre cei mai buni mecanici.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

 1. Foarte interesat, insa am o observatie generala. Nu de putine ori ajung la diferiti amici iar TV-ul merge pe canalul de stiri cu nivelul audio excesiv de ridicat, etc. In general suntetul, pe toate canalele private din Romania este in urma. Realitatea TV are probleme uimitor, pana si cu zgomotul din platou (noise floor).
  Repet din nou, nu ma leg de Pro TV ci este un specific al televiziunilor cu capital privat din Romania. Deci, ori nu sunt ingineri de sunet pe teren sau macar tehnicieni care sa faca recomandari adecvate, o alta problema ar fi recuzita, sau tehnicienii video se dau cu parerea si rezulta ceea ce puteti auzi. Sunt pe teren cele mai „tari camere” insa nu au un sunetist sau macar un microfon directional, foarte precis, echipat cu windscreen sau un windjammer dupa caz si procesare adecvata.
  Daca te uiti la materialele filmate la Romavia si auto reviews filmate de tine pentru blog o sa constati ca nu e mare diferenta, desi in general pentru reportaje se folosesc „echipamente” pentru televiziuni care scot banii cu girla din publicitate. As psune, investitie minimalista – profit maxim, rentabilitate 110% excluzind perioada extinsa de amortizare/investitie.
  Reprterii care prezinta vremea in direct la ZDF sau ARD, din mijlocul troienii au cite un windjammer urias pe shoot gun de ai crede ca stau cu catelul in brate in fata camerei, insa este doar un inexpensive windjammer.
  Observatia, as vrea sa fie constructiva, nu am niciun repros la adresa ta. Faci o treaba excelenta si te admir pentru asta.

 2. @Dorin

  Problema e strict legata de bani: daca s-ar da bani pentru „pisici” atunci sunetul ar fi excelent. Dar cine crezi ca mai investeste in calitate pe vremurile astea in conditiile in care si cand veneau banii din PUB cu lopata nu se facea: Felix „pisicul” ?

  PS: Am lucrat intr-o televiziune mare si crede-ma ca se calicesc si la o mufa de coaxial!

 3. Buna George, chiar mi-a placut reportajul tau si pot sa zic ca a fost ca o lovitura pt mine. Imi plac mult avioanele inca de cand eram mic deci am dat la facultatea de inginerie aerospatiala la poli in bucuresti si acu sunt in anul 2, fara restante pana acum. Fiindca imi place sa ma descurc singur si sa nu depind prea mult de parintii mei am inceput sa lucrez de la 16 ani (de cand se poate lucra legal) si in prezent lucrez la o reprezentanta auto…merg din usa-n usa sa prezint ofertele lor si evident ca majoritatea romanilor reticenti iti inchid usa in nas…o urasc dar mi-a fost ft greu sa gasesc ceva care sa-mi permita sa ma duc si la facultate. Mi-am dat seama si continui sa realizez lucrand la tot felul de slujbe din astea ca este foarte important sa-ti placa ceea ce faci. Intrebarile mele sunt: Chiar crezi ca facultatea asta la care sunt eu acum, dupa ce o termin nu mi-ar da posibilitatea sa ma angajez in domeniu? Oare as putea sa lucrez la romaero sa prind experienta practica? (pt ca intradevar, la facultate faci foarte multa teorie care e pe langa avioane si prea putina practica) Nici nu stiu cu cine as putea vorbi, sa dau un interviu (nici nu conteaza banii…chiar si un an cat mi-ar trebui sa prind experienta as lucra si la jumatate din banii in care ai zis tu ca incepe salariul la un mecanic incepator….sa ma descurc doar cu strictul necesar) Multumesc, si scuze de comentariul lung

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.