Categorie: GADGET

VIDEO – ASUS Zenfone 3 – Poate cel mai echilibrat smartphone

asus_zenfone_3_video_review_pret_buhnici

Asta caut acum, un telefon echilibrat. 95% dintre noi nu au nevoie de un super smartphone pe care varsă economiile de cel puțin jumătate de an, și pe care nu îl folosesc decât la 25% din capacitatea lui. Pot face și o comparație cu mașini, e ca și cum ți-ai lua o mașină de două tone cu 7 locuri dar tu mergi tot timpul singur cu ea.

Revenind la modelul testat acum, Zenfone 3 e probabil unul dintre cele mai echilibrate smartphone-uri din câte am văzut. Nu are un scor de 150.000 de puncte în Antutu, nici cameră foto de 30 de megapixeli și nici nu îl ține bateria 10 zile. Aș vrea eu.

Pe de altă parte nici nu e foarte scump. Îți spun de pe acum că vor exista două modele la noi, unul cu diagonală de 5.2 inci, 32 GB stocare și 3 GB RAM la 1400 lei și unul de 5.5 inci cu 64 GB stocare și 4 GB RAM la 1800 lei. Eu am avut la test un hibrid să îi spunem așa, cel cu ecran de 5.2 inci, 64 GB stocare și 4 GB RAM, pe care am înțeles că nu îl vor aduce la noi în țară. Se comportă la fel ca cel de 1800 lei pentru că au același procesor cu opt nuclee și aceleași specificații.

Design-ul l-am lăsat puțin la urmă pentru că e subiectiv. Nu pot să spun însă că nu îmi place, e frumos foc. Au combinat o ramă rotundă din aluminiu cum regăsim pe iPhone cu sticla rotunjită de la seria Galaxy S6/7, atât pe față cât și pe spate. În concluzie, eu zic că au reușit să aducă pe piață un telefon foarte bine echilibrat din toate punctele de vedere. Bravo!

Dar, tu ce părere ai? Spune-mi mai jos la comentarii.