Categorie: GADGET

VIDEO – Asus MemoPad 7 Review

ASUS-MemoPad-7

Cine își mai aduce aminte de Nexus 7 sau mai degrabă cine are un Nexus 7? Indiferent de variantă, această tabletă a fost una dintre cele mai reușite. Acum nu se mai fabrică și e destul de greu de găsit pentru că nu a fost produsă în cantități foarte mari. Suntem nostalgici și asta ne definește ca oameni. La Asus lucrează tot oameni, și ei nostalgici, care au realizat că interesul pentru astfel de tablete mici și potente este încă ridicat. MemoPad 7 este o nouă iterație a lui Nexus 7 de data aceasta cu un alt procesor. Se păstrează însă autonomia, ecranul de bună calitate și desigur prețul.

De ce merită în primul rând o tabletă de 7 inci? Răspunsurile vin de la sine. E mai mică, e mai ușoară, are o autonomie similară cu una de 10 inci și e aproape la fel de puternică. Unde mai pui că are un preț sensibil mai mic. În concluzie, e mai portabilă și mai ieftină. Sigur, nu trebuie să o alegi pe cea mai ieftină, decât dacă asculți doar muzică pe ea sau stai pe Facebook.

Asus MemoPad 7 ME572C îmbină o carcasă elegantă și simplistă cu o configurație mai mult decât decentă și cu un preț de 899 Lei. Mai trebuie să știi ceva, procesorul Atom este puțin mai slăbuț decât un Qualcomm la aceeași frecvență însă asta nu o să o observi în utilizarea de zi cu zi. Are 2 GB de memorie RAM și spre deosebire de Nexus 7 poți să îi pui și un card microSD ca să poți instala și mai multe jocuri.

Chiar și camera foto ne-a surprins în mod plăcut. Nu este cea mai bună însă cu toate opțiunile pe care le are ar trebui să poți face o poză decentă chiar și în condiții mai precare de lumină. Mai multe impresii la cald găsești în clipul de mai jos.