VIDEO – Asus MemoPad 7 Review

ASUS-MemoPad-7

Cine își mai aduce aminte de Nexus 7 sau mai degrabă cine are un Nexus 7? Indiferent de variantă, această tabletă a fost una dintre cele mai reușite. Acum nu se mai fabrică și e destul de greu de găsit pentru că nu a fost produsă în cantități foarte mari. Suntem nostalgici și asta ne definește ca oameni. La Asus lucrează tot oameni, și ei nostalgici, care au realizat că interesul pentru astfel de tablete mici și potente este încă ridicat. MemoPad 7 este o nouă iterație a lui Nexus 7 de data aceasta cu un alt procesor. Se păstrează însă autonomia, ecranul de bună calitate și desigur prețul.

De ce merită în primul rând o tabletă de 7 inci? Răspunsurile vin de la sine. E mai mică, e mai ușoară, are o autonomie similară cu una de 10 inci și e aproape la fel de puternică. Unde mai pui că are un preț sensibil mai mic. În concluzie, e mai portabilă și mai ieftină. Sigur, nu trebuie să o alegi pe cea mai ieftină, decât dacă asculți doar muzică pe ea sau stai pe Facebook.

Asus MemoPad 7 ME572C îmbină o carcasă elegantă și simplistă cu o configurație mai mult decât decentă și cu un preț de 899 Lei. Mai trebuie să știi ceva, procesorul Atom este puțin mai slăbuț decât un Qualcomm la aceeași frecvență însă asta nu o să o observi în utilizarea de zi cu zi. Are 2 GB de memorie RAM și spre deosebire de Nexus 7 poți să îi pui și un card microSD ca să poți instala și mai multe jocuri.

Chiar și camera foto ne-a surprins în mod plăcut. Nu este cea mai bună însă cu toate opțiunile pe care le are ar trebui să poți face o poză decentă chiar și în condiții mai precare de lumină. Mai multe impresii la cald găsești în clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

38 Comments

  1. Este o tableta bunicica dar intra la sectiunea (gramada) adica la pretul acela 900-1000 de lei gasesti tablete cu sacul care au aceleasi performante. Provocarea este sa gasesti tablete cu specificatii identice sau foarte apropiate care se vand la jumatate din acel pret. Aici vin cu un exemplu si ma refer la marci care au service si la noi pentru ca daca intram in patria lui Confucius gasim o gramada dar cum spuneam un exemplu de la o marca Americana. Tableta ar fii HP Stream 7 care in Europa civilizata se vinde la pretul de 99 euro adica aprox. 450 lei si vine cu sistem de operare windows 8.1. HP Stream 7 cum spuneam este o tableta incredibila pentru pretul la care se vinde in Europa unde a aparut in Noiembrie anul trecut, la noi se pare ca mai dureaza desi ceva ma face sa cred ca pretul de 99 euro practicat in Europa va deveni utopie in Romanica lui ciordeles. Acel procesor tactat la 1,8 gHz este unul extrem de puternic pentru o tableta de 99 $ si asta fara sa uitam ca vorbim de sistemul de operare windows 8.1, adica fara sa mai o lungim voi lasa un exemplu, gamerii stiu ce inseamna jocul pentru PC Descktop Skyrim, adica un joc cu cerinte grafice foarte inalte, sa poti juca acel joc pe o tableta de 99 $ chiar si cu limita de 20-30 fps este incredibil pentru cei care inteleg putin domeniul hardware, va puteti da seama ca Asphalt 8 Airborne este o gluma pentru acesta tabletawww.youtube.com/watch?v=CVMRHHqwX0c

  2. Stiu ca pana acum nu ați unboxing-uri la telefoane fara o marca propriu zisa gen(vodafone,Orange etc…) dar eu v-as ruga daca se poate un review pentru Vodafone Smart 4 turbo si Smart 4 power

  3. Buna George!,am o problema cu telefonul meu android,am instalat antivirusul bitdefender mobile security deoarece detin o cheie de licență dar,am instalat in ultimul timp multe aplicații si simt ca antivirusul nu mai face fata,ce antivirus mi-ai recomanda?

  4. Am un asus auriu exact ca cel recenzat aici, de la o vreme nu aud sunetul cand deschid video aici pe site, merge pe youtube … e vreo setare pe undeva? Ma poate ajuta careva?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.