Categorie: GADGET

VIDEO – ASUS RT-AC87U – F22 Raptor zboară pe peretele meu

RT-AC87U

Alertă pentru concursomani. Citiți la final cum puteți câștiga un astfel de router.

Dacă ai putea compara un router cu un avion, atunci cel pe care ți-l aduce providerul de internet acasă ar fi un avion cu 2 locuri și 2 motoare, din care doar jumătate funcțional. RT-AC87U ar fi un Airbus A380 cu peste 500 de locuri și o autonomie pentru a ajunge în celălalt capăt al lumii.

Ai crede că e puțin exagerată comparația însă crede-mă când îți spun că prin acest router internetul zboară la cea mai mare viteză. Acum susține lejer un birou mic cu 5-6 telefoane și 4 sisteme conectate simultan, cameră de supraveghere, sistem de stocare extern, televizor și desigur, o imprimantă. Chiar așa, pot transfera fișierele filmate cu peste 30 MB/s către HDD-ul extern. Ai citit bine, sunt Megabytes nu Megabiți.

ASUS RT-AC87U mai pune pe tavă o mulțime de opțiuni de configurare și monitorizare a rețelei, conectivitate Dual-Band și mai multe rețele de tip Guest, pentru musafirii în care nu ai încredere să îi lași în rețeaua personală.

Toate conexiunile sunt Gigabit, are porturi chiar și de USB 3.0 pentru HDD-uri externe pe care le poți lăsa conectate, ca apoi să te uiți la filmele de pe el în vacanță, și multe alte opțiuni pe care le-am prezentat mai în detaliu în review-ul video de mai jos.

Ca să nu uit, vezi că e mare, comparabil chiar cu un laptop ca dimensiune. Nu îți recomand să îl ții pe masa la care lucrezi, nu de alta dar să nu te doară capul și să crezi că de vină e monitorul sau excel-ul de pe el.

Poți câștiga un RT-AC87U, cel mai puternic router ASUS al momentului, dacă citești cele 2 reviewuri din @BLOGWARS și votezi preferatul!