VIDEO Apple iPhone5 – unboxing și primele impresii. Mi-l iau. Dar nu încă…

E mai ușor, e mai lung, e cel puțin la fel de bine finisat. Asta e prima impresie când ții pentru prima dată în mână un Apple iPhone5. Dincolo de specificațiile care nu mă dau pe spate, iPhone5 rămâne unul dintre cele mai sexy telefoane. Arată business/de lux. Puținul plastic e lucios, restul e aluminiu finisat la micron. E un telefon foarte arătos. Hai să îl pornim.

O să mi-l iau? Da. Dar nu acum. O să aștept să mai scadă prețul și să treacă primele loturi cu eventuale probleme de fabricație. Vezi fostele incidente cu semnalul celular sau de WiFi și poate vreunul cu bateria. Deocamdată nu am depistat însă vreo problemă pentru că nu am apucat să îl butonez serios. Azi vă arăt cum ar trebui să arate pachetul în care îl veți cumpăra și cum îl puneți la treabă.

O să completez cu video despre SIM-uri – standard, microSIM și nanoSIM și o trecere completă prin iOS6. Mă gândesc chiar și la un tutorial despre tranziția de la iPhone4S la iPhone5 și aplicațiile pe care le instalez eu prima dată. Alte solicitări, dorințe ascunse, idei? Dă un comentariu și un like, tweet sau +1.

Toate specificațiile tehnice aici. Da, nu e quad-core.

Mulțumiri www.telefonultau.eu

Ultimele articole

Articole recomandate

82 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.