VIDEO Apple iPhone 6 – unboxing și primele impresii

Un iPhone mai mare îți doreai? Exact asta ai căpătat. La dublu. Dacă iPhone 5S a fost un iPhone 5 ceva mai rapid dar aproape identic ca imagine, acum vedem un iPhone 6 care îți oferă exact aceeași experiență de utilizare a unui iPhone 5S dar pe un ecran ceva mai generos. Vorba vine, generos, pentru că dincolo de dimensiunea de 4,7” se ascund câteva chestii care mă încurcă. Avem din nou o rezoluție atipică pe iPhone 6 care este puțin peste 720p(HD) și departe de 1080p (Full HD) care este deja standard în zona super smartphone. Deși cifrele ne arată că densitatea de pixeli e identică la 5S și la 6, adevărul e că vroiam ce e mai bun pe un telefon care costă enorm. Eu văd detaliile și diferența și sunt mare fan al ecranelor superioare, motiv pentru care am folosit intens LG G3 în vara 2014.

Apple iPhone6 (www.buhnici.ro)_1

Apoi e camera. Ei zic că e mai nouă deși are tot 8 Mpx dar mi se pare la fel sau doar sensibil îmbunătățită. Pozele de noapte sunt slăbuțe față de un Sony Xperia Z3 spre exemplu care are 20.7Mpx dintr-un senzor mai mare. Chiar și LG G3 sau Samsung Galaxy S5 fac poze la fel de bune și asta nu e bine pentru fanii Apple, obișnuiți să facă cele mai reușite pătrate pe instagram.

Apple iPhone6 (www.buhnici.ro)_2Bateria?
Aceeași problemă ca la 5S. Carcasa? O să fiu poate subiectiv, dar aluminiul colorat și atât pot deja toți chinezii. Toată critică și puțină laudă, în review-ul video. Ai mai jos și o galerie foto.

Mulțumiri likeit.ro pentru furnizarea primul iPhone 6.

Ultimele articole

Articole recomandate

328 Comments

  1. Salut George. Am un iphone 6 si mi s-a inchis brusc cand era la incarcat si nu se mai deschide. Am incercat sa il resetez din butoane dar si din iTunes, dar nu merge. Ce sfaturi imi poti da?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.