VIDEO Apple iPhone 5S – unboxing și review

Apple iPhone 5S
Dacă Apple era NASA, încă nu am fi ajuns pe lună dar am fi avut o rachetă albă cu mânere de… aur.
Cel puțin 5% în plus la fiecare capitol. Noul Apple iPhone 5S înnoiește cel mai de succes smartphone făcut vreodată, adică Apple iPhone 5. După vreo trei săptămâni de la lansare, iPhone 5S bate deja recorduri de vânzări și reușește fără prea mult efort să deschidă o discuție grea. Avem sau nu nevoie de un senzor de amprentă pe telefonul mobil? Nu că ar fi fost primii. Eu am testat acum jumătate de an un Fujitsu cu așa ceva iar pe laptopuri de vreo 10 ani. Dar înapoi la întrebare. Da, e util. E sigur? Nu am încă un răspuns definitiv. Dar știu cum se mișcă 5S. Adică exact așa cum te aștepți. Perfect. Vezi testul meu în clipul video.

Cu toate acestea noul 5S este un upgrade mic și arată lentoarea cu care a ajuns să se miște industria. Când pe piață există atâtea tehnologii interesante, de ce a făcut Apple doar atât? Intuiam încă din vară momentul și îmi pare rău că am avut dreptate. În ritmul acesta, dacă Apple ar fi NASA, am ajunge pe Marte prin 2756 după ce am stors banii clienților an de an pe inovații puține dar sigure. Sau poate că sunt eu prea nerăbdător. În astfel de momente îmi amintesc că tehnologia ne dezamăgește pe termen scurt dar ne uimește pe termen lung. Am de ales? Nu. Atunci mă așez să visez la viitorul Apple iPhone 6.

Te întreb acum dacă faci sau nu upgrade la Apple iPhone 5S? Eu cred că dacă ai deja un 5, nu merită cheltuiala. Poate nici pentru trecerea de la 4S. De la iPhone 4, sigur da.

Urmărește blogul și pentru cel mai tare accesoriu iPhone care face poze mult mai tari decât ai avut vreodată pe telefon. Mâine…

Mulțumiri pentru device-ul de test www.qwerty.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

223 Comments

  1. Salut,George. Mai este rentabil in prezent un iphone 5s? am gasit la un pret ok. Vreo diferenta intre 5s si cele mai noi? (in afara marimii ecranului )

  2. am un iphone 5s si nu pot sa adaug o adresa de mail la Exchange ptr la serviciu. la alte tipuri de telefon nu am intampinat aceasta problema.

  3. Buna ziua! de unde as putea sa imi cumpar 5S? ma uit la emag la altex si telekom ca la caracasa unde scrie Fabricat din califorina Are niste semne de ce are asa ori e fake, ca celalalte iphone 5S nu au semnele ala de jos la carcasa varog zicetimi de unde as putea sa imi cumpar si daca ie Si la iphone SE varog raspundetimi :(

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.