VIDEO Apple iPhone 5S – unboxing și review

Apple iPhone 5S
Dacă Apple era NASA, încă nu am fi ajuns pe lună dar am fi avut o rachetă albă cu mânere de… aur.
Cel puțin 5% în plus la fiecare capitol. Noul Apple iPhone 5S înnoiește cel mai de succes smartphone făcut vreodată, adică Apple iPhone 5. După vreo trei săptămâni de la lansare, iPhone 5S bate deja recorduri de vânzări și reușește fără prea mult efort să deschidă o discuție grea. Avem sau nu nevoie de un senzor de amprentă pe telefonul mobil? Nu că ar fi fost primii. Eu am testat acum jumătate de an un Fujitsu cu așa ceva iar pe laptopuri de vreo 10 ani. Dar înapoi la întrebare. Da, e util. E sigur? Nu am încă un răspuns definitiv. Dar știu cum se mișcă 5S. Adică exact așa cum te aștepți. Perfect. Vezi testul meu în clipul video.

Cu toate acestea noul 5S este un upgrade mic și arată lentoarea cu care a ajuns să se miște industria. Când pe piață există atâtea tehnologii interesante, de ce a făcut Apple doar atât? Intuiam încă din vară momentul și îmi pare rău că am avut dreptate. În ritmul acesta, dacă Apple ar fi NASA, am ajunge pe Marte prin 2756 după ce am stors banii clienților an de an pe inovații puține dar sigure. Sau poate că sunt eu prea nerăbdător. În astfel de momente îmi amintesc că tehnologia ne dezamăgește pe termen scurt dar ne uimește pe termen lung. Am de ales? Nu. Atunci mă așez să visez la viitorul Apple iPhone 6.

Te întreb acum dacă faci sau nu upgrade la Apple iPhone 5S? Eu cred că dacă ai deja un 5, nu merită cheltuiala. Poate nici pentru trecerea de la 4S. De la iPhone 4, sigur da.

Urmărește blogul și pentru cel mai tare accesoriu iPhone care face poze mult mai tari decât ai avut vreodată pe telefon. Mâine…

Mulțumiri pentru device-ul de test www.qwerty.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

223 Comments

   • Cutia a avut folia pe ea , iar telefonul a avut ambele folii pe el ( fata, spate ). Am bagat imei-ul pe situl celor de la Apple si apare ca este fabricat pe 23 octombrie 2016 model A1457 vers. IoS 10.1 . Este posibil ca cei de la Apple sa puna direct IoS 10.1 pe el tinand cond data de productie a telefonului fata de cele din ani precedenti ? In legatura cu telefonul nu am nici o problema , si nu cred ca este resigilat pentru ca a avut cutia imbracata in folie ( nedesfacuta ) , + folia pe ecran si cea de pe spate lipite din fabrica, se misca ca orice iphone , nu are nici cea mai mica zgarieturi , doar ca am ramas surprins in legatura cu versiunea de IoS. Credeti ca ar trebuie sunati cei de la eMag si intrebati ?

 1. Mulțumesc pentru răspuns. Telefonul a venit sigilat și a avut ambele folii pe el , nu are nici cea mai mică zgârietură pe carcasa sau ecran. Am băgat imeiul pe situl Apple ai apare ca telefonul este fabricat pe 23 Octombrie 2016 . Este posibil sa fie pus de cei de la Apple
  automat iOS 10.1 ținând cont
  ca este fabricat așa târziu fata de variantele originale 2013. Telefonul este modelul A1457 de 16 GB. Trebuie sunat la cei de la eMAG și întrebați, poate au ei alta varianta de răspuns ? Mulțumesc !

 2. Salut George . Am cumparat un telefon care a costat 550 lei si este HUAWEI Y 6 II compact si nu imi gasesc la el husa si ma gandesc ca nu gasesc pentru ca este model nou sau vechi nu ?????

 3. Salutare George!
  Eu sunt Valy, am 34 de ani. De la vârsta de 18 ani și până acum am avut cel puțin 45 de telefoane. Fel și fel. Printre cele mai bune pe care le-am avut, se numără Nokia N73, N83 (bune pentru vremea lor), Samsung J5 (2015), iar în prezent am un Xiaomi Redmi 4a (2gb RAM, și 32giga mem. internă)
  Niciodată nu am avut iPhone! Mereu am fugit de acest brand.
  Acum însă, zic să încerc marea cu degetul, și să trec pe iPhone (5s). Nu țin neapărat pentru 5s, dar mi se pare mai acceptabil pentru buzunarul meu!
  Întrebarea mea este:
  – Se merită să trec pe iPhone, știind că telefonul actual are specificații mai bune?
  Mulțumesc frumos încă de pe acum pentru răspunsul tău!
  Numai bine!

 4. Buna George! Ce parere ai daca sa imi cumpar in prezent un Iphone 5s nou ??? Mai se merita ??? Nu am avut Iphone niciodata! Acum am un Samsung J7 2017.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.