VIDEO Apple iOS7 beta – sau cum va mișca iPhone6

iOS7 www.buhnici.ro

Mă joc din prima zi cu versiunea beta a lui iOS7 anunțat recent, în iunie. Noul sistem de operare de la Apple pentru iPhone a venit inițial ca o surpriză ca să fiu elegant. Pentru mulți e urât și prost chiar.

Dar ține de gusturi. Chiar dacă iOS 7 zici că e desenat în Paint, de un minor abia scăpat de grădiniță, e mai matur. Și pe alocuri mai stângaci.

Cert e că a fost nevoie de zeci de versiuni de Android ca iOS-ul să arate așa și să primească bara de control. Dar tot nu ai buton ca să oprești datele 3G, deși mai toți posesorii de iPhone se plâng de bateria proastă. Altfel cum rămâi în top drept cel mai mare consumator de date?

În afară de bara de control și wallpaper-ul ciudat, iOS7 nu are cine știe ce lucruri în plus, față de 6.1.3. Evident, lucrurile interesante sunt probabil ascunse și vor apărea treptat pe 5S, apoi pe 6. Hai să vedem video și apoi facem lista defectelor. Ai mai jos și o galeri din capturi de ecran.

Defecte ( sper temporare) pe varianta beta:
– uneori se blochează în interiorul unor aplicații și e foarte greu de repornit. Am reușit apăsând simultan butonul de stand-by și Home.
– titlurile emailurilor si mesajele se amesteca uneori cand subiectul este lung
– la deschiderea unor aplicații avertizează de mai multe ori despre setarea notificărilor push. Deși dai OK, el insistă uneori la infinit. Dropbox e aproape imposibil de folosit din cauza asta.
– Skype nu merge deloc. Se deschide și la logare se închide.
– în timpul apelului nu pot vedea lista de apeluri
– Whatsapp nu trimite notificări. Trebuie să deschid aplicația manual ca să văd dacă am mesaje deși e setată pentru centrul de notificări etc.
– Siri merge foarte prost chiar și în engleză
– trebuie să îți amintești că trebuie să faci swype pe bara de răspuns la apel sau stingere telefon care acum sunt un dreptunghi roșu sau verde fără nici o săgeată.

Ce aș modifica:
– e prea ușor să deconectezi telefonul de la internet și rețea din Control Center. Un hoț te poate împiedica să îl localizezi.
– notificările sunt împărțite în trei. Le-aș pune la rând.
– aș face fonturile mai groase din meniuri și în timpul apelului
– aș adăuga la Control Center un buton de on/off pentru date mobile.

Tu ce ai îmbunătăți la iOS7?

Ultimele articole

Articole recomandate

73 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.