VIDEO – Allview X2 Soul Pro – review

Allview X2 Soul Pro (2015)

Și cum e? E tare subțire? E frumos! E rapid? Așa-i că e rapid? Ține bateria măcar 2 zile? Pot să pun muzică și filme pe el?

Acestea sunt afirmațiile și întrebările unui prieten care m-a asaltat la ieșirea din scară zilele trecute. Zic, m-a asaltat pentru că țineam în mână cel mai nou model de la Allview, pe care nici măcar nu am apucat să îl pornesc. Întrebările lui erau perfect justificate, și am să încerc să răspund la ele cât mai bine posibil.

Da, e tare subțire, cam 5.5 milimetri așa. Și da, e frumos. E simplu și asta îl face și mai atractiv. Nu are nici un logo pe partea frontală. Știi oricum ce cumperi nu trebuie să ți se aducă aminte de 50 de ori pe zi că ai un telefon Samsung… sau HTC… sau LG. Asta numărând doar de câte ori îl scoți din buzunar și te uiți tu la el. E chiar și foarte rapid. Cu un scor de aproximativ 45000 de puncte e chiar mai rapid ca un S5, și chiar la fel de rapid ca noul Huawei P8, telefon pe care îl veți vedea în curând pe blog.

Bateria ține destul de mult. Nu aș putea să zic 2 zile, cel puțin nu pe mine la cele câteva zeci, dacă nu chiar sute de apeluri, mailuri și notificări pe care le primesc zilnic. Dar pe tine te va ține aproape 2 zile, pentru că procesorul are el opt nuclee, însă folosește mai puțin de unul atunci când stă cuminte în buzunar.

Aaa, vrei să asculți muzică și să vezi filme pe el? Atunci îți trebuie o conexiune bună de internet, una nelimitată de exemplu. Nu are decât 16 GB memorie internă, hai 10 pentru tine că șase sunt pentru mine, sistemul de operare. Dar mai bine hai să îl vezi în toată splendoarea sa, în review-ul video de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

112 Comments

  1. Buna! Am acest telefon și am intrat din greseala pe modul vizitator și nu mai știu parola de dezactivare. Exista vreo soluție? Am cum sa resetez parola in acest caz? Spune-mi te implor că da.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.