VIDEO Allview X1 Soul Extreme – Dacie sau Ferrari?

Ce definește un smartphone de top în 2014? Procesorul, memoria RAM, acceleratorul grafic, megapixelii și diagonala ecranului. Adică cifrele seci.

Allview X1 Soul Xtreme (2014)

Ce convinge clientul să cumpere un smartphone de top? Marca, design-ul, recomandările… adică reclama.

Nu am scris în niciunul din cazurile de mai sus ”experiența în folosință” pentru că aceasta vine după ce începi să butonezi aparatul și vezi cum se mișcă prin meniuri, cât de repede face poze sau cum rulează jocurile.

Cum facem să găsim telefonul care să le echilibreze pe toate cele de mai sus? Probabil băgăm într-o încăpere un iPhone 5S, un HTC One, un Lumia 1020 și un Allview X1 Soul Extreme. Ghiciți voi la ce capitol punctează fiecare și de ce aș vrea un telefon care să aibă cel mai bun din fiecare mai puțin lentoarea, bateria slabă, pixelii aburiți sau carcasa fragilă. Prea multă filosofie… Mai bine te uiți la review:

Specificații complete pe site-ul producătorului.

Ultimele articole

Articole recomandate

234 Comments

 1. Salut!
  Genial review-ul.Fara prejudecati fata de firma,obiectiv.
  Ca rezistenta ati auzit ceva de cand ati facut review-ul?
  Chiar nu stiu daca sa-l cumpar sau nu,pentru ca m-au speriat foarte multi cu firma: ca nu-i bine optimizat soft-ul,ca n-ai upgrade,ca se strica in timp,ca nu-i rezistent,ca e plin de bug-uri,ca are lag dupa ce il folosesti un timp..si toate de la persoane care nu detin un astfel de telefon..
  Am 1400 de lei sa dau pe el…Cineva mi-a spus sa iau un S4,dar S4 este mult sub el,parerea mea(Daca am ascunde la amandoua telefoanele firma)
  Dvs. ce sfat imi dati?Sau,voi,detinatorii,ce spuneti?Sa-mi cumpar un Allview X1 Soul Xtreme?
  Multumesc anticipat :)

 2. Am un tovaras care are x1 xtreme si eu am prestigio p5508 Duo la care ai facut review,datorita tie l am si cumparat, ce zici se merita sa facem schimb avand in vedere ca ambele sunt cam in aceeasi stare de folosinta, partea nasoala e ca allview-ul are android 4.2.2 si e cam prostut optimizat dar per total e mai bun…tu ce crezi, te rog nu raspunde „Uita -te la review-uri si hotaraste-te singur”.

 3. Salut George te deranjeaza un baiat de 17 ani care au convins parintii sa ii cumpere un telefon nou si as dori sa imi spui daca isi merita banii X1 Xtreme,acum este 1349 de lei , insa vad multe comentarii care sustin ca sar putea sa nu isi indeplineasca functiile .Multumesc mult /.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.