VIDEO Allview TX1 Quasar – tabletă 3G ieftină și bună!

TX1 Note8

Diagonală de 8 inci, 3G, GPS și doar 9 euro cu abonament de internet mobil. Că tot mă întreba o colegă ce tabletă să îi ia mamei ei de la Fălticeni…. Inițial i-am zis să aleagă ceva de 7” cu wifi ca să iasă ieftin dar colega mi-a dat lovitura de grație. ”Păi mama mai merge și la spital. Degeaba îi pun eu wifi acasă că ea trebuie să ia tableta cu ea când se internează!”. Așadar, dacă aveți nepoți, copii, mame, surori, mătuși sau bunici care trebuie mobilizați, aruncați o privire la această tabeltă în video de mai jos.

Navigare rapidă, ecran IPS, jocuri rulate mai mult decât decent și chiar poze OK. Următorul etaj de preț la tabletele de 8” cu 3G înseamnă Samsung Galaxy Note 8 sau, dacă te ține portofelul, un Apple iPad mini. Pentru o tabletă de buget, TX1 Quasar este așadar mai mult decât decentă.

Ultimele articole

Articole recomandate

60 Comments

 1. Am mai facut niste cercetari … crezi ca Tableta SAMSUNG Galaxy Tab 3 T211, Wi-Fi + 3G, 7.0″, Dual Core 1.2GHz, 8GB, 1GB DDR3, Android Jelly Bean este buna de ceva ?? am gasit-o la 800 RON ( in ultimul post nu am precizat dar cred ca prietena mea ar folosi tableta in special pentru browse ing , filme si joculete ge Candy Crush ).

  Astept raspuns . Multumesc anticipat!

 2. George, am introdus un card micro SD de 16 GB si nu pot instala sau muta vreo aplicatie pe SD card.Tableta citeste cardul dar nu potpune nimic pe el.
  Trebuie sa instalez ceva sau ce ?

 3. M-am numarat printre fanii produselor ALLVIEW, chiar mi-am luat unul din telefoanele lor de top.
  La scurt timp dupa achizitie telefonul meu Allview a inceput sa se autoreseteze.

  L-am predat curierului trimis de producatorul din Brasov care l-a verificat atent si l-a acceptat doar dupa ce a constatat ca nu este lovit sau zgariat.

  Dupa o lunga asteptare, telefonul meu plecat la Brasov s-a intors de la o firma din Bucuresti. Bonus, era lovit in coltul dreapta jos cu garantia anulata pe motiv soc mecanic.

  ATENTIE !!! Au o clauza abuziva in certificatul de garantie prin care iti anuleaza garantia pe motiv de „soc mecanic” chiar daca atunci cand il predai curierului trimis de ei telefonul nu e lovit sau zgariat.

  Pana cand nu va reglementa Protectia consumatorului problema acestei clauze abuzive va recomand prudenta maxima cu produsele si service-ul acestei firme.

  Va rog distribuiti tuturor aceasta informatie … sa nu mai ia teapa si altii !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.