VIDEO Allview A4 All – cel mai accesibil smartphone dualsim

Allview A4All

La momentul când scriu acest review, Allview A4 All costă puțin sub 100$, adică 329 de lei. Cel mai ieftin smartphone dual sim de pe piață nu se laudă cu nimic altceva în afară de preț. Dar surprinzător este că face din toate câte ceva. Puțin, cât să fie acolo. Îți promite că vei putea ține două SIM-uri active în buzunar fără să ai nevoie de două telefoane și dacă vrei să te conversezi cu prietenii pe facebook sau alte rețele sociale, o să fie OK. Nu o să ruleze GTA sau alte jocuri 3D pretențioase dar eu sincer nu mai cunosc oameni care se joacă pe mobil… Poate că am îmbătrânit…

Dacă mă gândesc bine ar putea fi însă un ”facebook phone” românesc de succes. Să pui pe el messenger, skype și neapărat tunein ca să asculți radiouri online cu muzică gratis. Are oricum și radio FM cu RDS dacă nu ai opțiune de date pe cartelă.

Dar mai am un pont. Limitarea camerei foto ar putea fi chiar un avantaj. Nu te costă nimic să adaugi pe telefon un cont de Google Plus si activează încărcarea automată a pozelor. Ai spațiu nelimitat câtă vreme pozele nu depășesc… ai ghicit 2Mpx.

Prețuri la zi pentru Allview A4 All click aici.

Ce părere îți face A4 All? Dă share cu un comentariu acestui articol pe facebook și câștigă telefonul testat – Allview A4 All.

Ultimele articole

Articole recomandate

151 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.