Categorie: Auto

VIDEO – Alfa Romeo Giulietta – Cursuri de artă pentru nemți

E frumoasă, așa cum ți-ai imaginat-o. Cu ea la braț, e imposibil să treci neobservat. Vei stârni invidie pe oriunde iar fără ea, te vei simți doar un simplu salariat cu rate la bancă. Toți prietenii tăi, renunță la serviciile tale, berea rămâne plăcere doar în familie. E suficient să te uiți în ochii ei și să-ți dai seama că-i tot ce ți-ai dorit.

-Eu sunt Giulietta! Și poate, curând, o să am nevoie în service! Totuși, numele meu de familie este Alfa Romeo.

Sunt cunoscute problemele de fiabilitate, tipic macaronare, însă, dacă aceastea au fost rezolvate, cu siguranță poți să ai o mașină care va rămâne în cărțile de istorie. Istoria artei!

Cam 10 ani o să-ți ia să plătești toți cei 20.000 de euro, scoși de la bancă pentru un mini-Ferrari. E o investiție măricică, pentru un hatchback. Însă, cei care își doresc un Alfa Romeo, știu exact ce vor. Mai puțin prietenii tăi, care vor fi întotdeauna în contradictoriu: Golf GTI.

Aspectul interior este la fel de impresionant ca exteriorul. Ținând cont de numele Giulietta, care nu este folosit pentru prima dată de italieni, habitaclul ușor retro, își are rostul. Butoanele sunt absolut fermecătoare, și par lucrate de un bijutier.

Curând, macaronarii vor monta, pe Giulietta, un motor pe benzină de 1,8 litri și 300 de cai putere. Chiar dacă tot roțile din față vor trage caroseria, diferențialul va ușura munca șoferului, și va face din el cu pilot zdravăn. În privința asta, inginerii Alfa Romeo, au rezolvat totul.

Vă anunț, că din 2013 se va scumpi motorina, așa că n-are rost să vă spun că există și motoare diesel disponibile pe Giulietta.