VIDEO – Cum ne alegem mașina… de spălat?

Există multe feluri de mașini. Cele mai multe dintre acestea sunt cele de spălat. :) Râdem, glumim dar vine o vreme când hainele din coșul de rufe murdare se înmulțesc și cer mai multă… performanță. Și atunci te duci în magazin și te uiți lung la șirul de ”albe”. În timp ce te privești lung la zecile de modele speri să nu vină vânzătorul să vadă că habar nu ai și să îți vândă o… goangă. După care te duci acasă și te bagi pe net. Compari prețuri, modele, cauți pe site-uri dar nu te poți hotărî. Alea bune sunt prea scumpe, alea ieftine nu arată convingător.

Dacă ești ca mine apelezi la o altfel de o soluție. Îl suni pe Dan Stancu, adică guru mașinilor… de spălat, frigiderelor etc. Omul acesta nu e doar pasionat de ciocolată. E șeful celui mai mare service de electrocasnice din România. Eu pe el îl ascult când schimb mașina de spălat sau frigiderul. De vreo 8 ani… Sper să vi se pară interesant. Dacă vă place, îl mai scot la cameră.

Prețuri actualizate pentru mașini de spălatla emag.ro

Nu uita să dai like, tweet și +1.

Ultimele articole

Articole recomandate

189 Comments

  1. Buna! Interesant filmuletul, dar ar fi fost si mai ok daca spunea ceva si despre masinile cu incarcare verticala. Intentionez sa-mi achizitionez una, insa nu ma pot decide intre Indesit Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITW A 61052 W, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb si Electrolux Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ERW, TimeCare, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb…Ceva sfaturi? Multumesc anticipat!

  2. Vedeti ca mai exista si Electrolux sau Gorenje, doi producatori mai mult decat seriosi si cu vechime mare in domeniul electrocasnicelor.

    Cand acestia produceau masini de spalat, coreenii nici macar nu se apucasera de construit fabricile, ale caror produse sunt astazi foarte bine puse in valoare de un Marketing foarte agresiv (au invatat foarte bine lectia de la americani), prin care ne lauda suprematia produselor lor.

  3. Mai George, dar unul mai atehnic sau sa zicem analfabet tehnic, nu ai putut gasi? Ajungem sa alegem o masina de spatat dupa ce frumos arata sau dupa ce stie face?

  4. Ok prezentarea, mai putin partea de consum tensiune, exista o diferenta precum si o relatie intre tensiune, curent si energie, dar s-a corectat omul pe parcurs, emotii probabil. As fi vrut si cateva vorbe despre masinile de spalat controlabile prin aplicatii, au samsung niste modele, chiar as dori sa-mi achizitionez o masina de spalat care sa ma anunte pe telefon cand a terminat ciclul de spalare sau daca a intervenit vre-o eroare ( lipsa apa de ex.). Eu am un spatiu la parter unde as dori sa instalez o masina de spalat si una de uscat, locuiesc la et.7 si mi-ar fi utila o astfel de functie. Cunosti ceva bun in acest sens si care sa nu coste cat un rinichi ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.