VIDEO – Ai grijă cum te prezinţi pe facebook, ca să nu ratezi interviul de angajare

Ediţia iLike IT de azi îţi spune cum să îţi protejezi şansele de succes la interviul de angajare. Potrivit unui studiu, unul din trei angajatori refuza candidatii dupa ce ii verifica pe internet. Poze indecente, comentarii rautacioase la adresa fostului sef, lista de prieteni… toate sunt potentiale obstacole. Noi am stat de vorba cu mai multi angajatori care ne-au confirmat metoda de… selectie care nu este recunoscuta insa de cele mai multe firme.

Ultimele articole

Articole recomandate

9 Comments

  1. @Mihai Voiculescu, în condițiile în care piața muncii este una cu un grad mare de „concurență”, de ce ți se pare anormal? Poveștile cum că oamenii pot fi oricum în timpul liber în condițiile în care-și fac treaba la locul de muncă nu prea merg, exemplele sunt foarte puține.

    Până la urmă ești cine ești, iar felul în care te comporți în toate ipostazele îți arată toate trăsăturile…

  2. Mi-am „inchis” contul si am observat ca am mai mutl timp… de fapt asta caut mereu. Abia am reusit insa, si din pacate contul de Facebook odata activat nu se mai poate inchide definitiv ceea ce este condamnabil din punctul meu de vedere. Am incercat in fel si chip, pe toate partile sa scap de Facebook insa e aproape imposibil. Dupa 6 luni de zile inca primesc inca mesaje ca inbox-ul e plin, ca anumite persoane cu care interactionam imi trimit diferite invitatii insa in realitate acest lucru nu se intampla. Un motiv in plus sa ma bucur de existenta rubricii „SPAM”, bine „dresata” din Gmail.

  3. Salut sunt Doru am 15 ani și sunt pasionat de gadget-uri și de tot ce este legat de tehnologie .De mult așteptam așa o emisiune și acum a apărut, și se numește I Like IT :D Felicitări!!!
    Dacă s-ar putea să faci o emisiune/știre la I Like IT legată de programele de modificat video-uri, poze, muzică și chiar de făcut video-uri poze și muzică. Dacă vei face așa o emisiune sigur nu o voi rata fiindcă mă uit în fiecare dimineață. Mulțumesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.