VIDEO – Adevărul şi minciuna sunt ascunse în iPod-uri

Dacă tot suntem încă sub aura momentului tragic care a marcat comunitatea Apple, vă propun să vedem o utilitate total neaşteptată a dispozitivelor magice la propriu şi la figurat. Trei iPod-uri sub mâinile unui magician genial – Marco Tempest – dau un spectacol fantastic. Te vei întreba la final: „Oare cum spanac a făcut-o?” De altfel momentul acesta e unul dintre favoritele mele de pe TED.com, un site pe care îl recomand ca disciplină obligatorie pentru cei deschişi la minte.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. E pur si simplu un script. Video, cel mai probabil. Sau Java. E asemanator trucului pe care il faceam cu totii pe IPhone / IPod Touch cu moneda sau halba de bere sau cu masina de popcorn :).

 2. de ce minti la tv in legatura cu anveloele de iarna?
  in lege scrie clar ca daca e M+S e totul ok si legal. in lege nu scrie nimic de certificat al anvelopelor, nici de fulgi sau altceva.
  legea europeana citata din lege si de voi inseamna sa scrie M+S(MS..).
  cine va plateste sa mintiti asa?

 3. exact ce zice alin
  domnu buhnici te rog documenteazate despre noua lege a anvelopelor de iarna si fa o dicutie si pe tema asta.
  pana atunci reflecta putin si cauta in legea romana si legea europeana unde ai vazut fulg de nea unde ai vazut creasta unde ai vazut ca primesti amenda daca nu ai certificat de conformitate…..poate dai si citate din oricare lege unde scrie lucrurile astea sa vada si ochiu nostru de oameni simpli mai prosti cu mai putini bani da cu mai multa minte ca uni din alesi nostri, organele de politie, directorasi de la arr si ziaristi care de cateva zile debiteaza una intruna cu fulgi de nea certificate si creste de munti si ca cele mixte nu ar fi bune LEGAL daca au inscriptia M+S

  ie de groaza cu presa romana, dezinformarea ii la ia acasa in presa romana.

 4. Am nevoie de o info. urgenta Dl. Buhnici. Ipod Touch 5 are wifii si gps? Exista vreo modalitate de a putea suna cu el? Astept un raspuns fooooarte urgent!
  Multumesc(este urgent), nu ma intereseaza alte smartphon-uri

  • Draga Gabi. Pentru că ai cerut un răspuns foarte urgent îți răspund cât pot eu de repede.
   Nu poți suna de pe iPod ca de pe un smartphone obișnuit dacă vrei să folosești un SIM. Poți în schimb folosi servicii VoIP.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.