Categorie: Auto

VIDEO BMW 530d Xdrive GT – Gentilom diesel

BMW 530d GT (2012)

Seria 5 e Seria 5. Nu e nici Seria 3, nici Seria 7. Nici 120d, 228i, 435xi sau 640d. Nici vreun GranCoupe. E pur și simplu cel mai complet automobil premium făcut vreodată de BMW care se uită cu superioritate la SUV-urile pe care le bate la confort, economie și dinamism. Nici măcar X5 și nici X6 nu au ce să îi reproșeze unui 530d. E o mașină confortabilă dar și solidă la nevoie care mănâncă serpentinele precum italienii mănâncă spaghete dar stă leneșă. O face cu un secret ascuns bine de tot chiar la vedere. Ceva îți spune că nu e tocmai un Seria 5 transformat în hatchback și ai dreptate.

Pentru cei mai mulți arată ca un hatchback rătăcit sau un X5 cu suspensiile pneumatice desumflate. E masiv. Dar, este atât de confortabil, încât o să tragi numai powernap-uri între întâlniri. Este mașina pentru “Ce faci dacă nu vrei un Seria 5. Și nici Seria 7?”

Îți iei un Seria 7 mai scurt și mai discret. Nu știti asta de la mine dar platforma excepțional de confortabilă a lui GT este aceeași de la limuzina mare. Așa arată un super chilipir pentru oamenii care se uită la 30.000 de euro diferență. Te las acum cu testul nostru video.

fi