VIDEO 4K – Vodafone Smart Platinum 7 – Un ”flagship killer”??

Vodafone_Smart_Platinum_7_romania_review_buhnici

M-am obișnuit ca telefoanele operatorilor să fie variante ieftine care pot fi luate gratis chiar și la cel mai mic abonament. E drept, nu îmi fac abonament în fiecare zi ca să le cunosc pe toate. Poate de aceea am fost și atât de impresionat de Vodafone Smart Platinum 7 care are mai tot ce îi trebuie pentru a fi un ”flagship killer”.

Bine, bine, sunt conștient de ce expresie am folosit dar în acest caz, mai mai că ar putea fi așa ceva. E foarte frumos lucrat, e deștept, e rapid, vine cu un Android curat, difuzoare stereo, o cameră ce filmează 4K, un ecran peste FullHD, o baterie mai mult decât decentă și chiar cu un preț mai mic decât vârfurile de gamă de anul trecut.

Serios, la 1600 de lei la liber, pentru că nu se vinde doar cu abonament, mai găsești altceva la fel de rapid și de frumos lucrat? Știu, există LG G4, există probabil Xperia Z3 sau chiar Nexus 5X, însă nici unul din ele nu este finisat atât de bine. E drept, vei avea nevoie de o husă de protecție, altfel nu văd prea bine sticla aia frumoasă de pe spate.

Ultimele articole

Articole recomandate

120 Comments

  1. Salut George .
    Am si eu un Smart platinum 7 …
    Ce ar trebui sa fac ca sonerie de la apel sa sune tare …. Toate volumele sunt la maxim si la setări de sunet nu găsesc nimic. Când ma suna cineva suna incet iar volumul creste abea după 10 secunde …iar pe când sa ajungă volumul tare intra casuta mea vocală.
    Am pierdut o grămadă de apeluri

  2. Dintre cei care l-au cumparat.Aveti si voi problema la filmatul in 4K sau in QHD cand merge putin videoul si dupaceea se blocheaza si nu isi mai revine…Am aceasta problema si nu stiu cum se rezolva.La filmatul In Full HD 60 fps se descurca excelent..

  3. Salut, as vrea sa aleg intre acest telefon si Samsung Galaxy A5 2017 si nu pot sa ma hotarasc. Nu ma intereseaza diagonala ci fiabilitatea. Voi pe care ati merge. Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.