VIDEO 4K – UMI Super – Super? Chiar e super?

UMI_Super_Smartphone_Ieftin_Performant_Pret_Review_Buhnici

Am mai vorbit de UMI într-un clip precedent, probabil nu mai țineți minte. E greu să uiți totuși un smartphone cu o atenție atât de mare la detalii, mai ales la butonul de home, cel cu senzorul de amprentă… știți ce spun?

Revenind la al noustru UMI Super, chiar sunt impresionat. Bine, așa cum puteți vedea în clip, seamănă tare mult cu unele modele de la Huawei, nu m-aș mira ca acesta să dețină o (mare) parte din acțiunile companiei UMI. 

Super, vine cu o configurație de invidiat pentru prețul său: 4 GB memorie RAM, procesor cu opt nuclee, 32 GB spațiu de stocare și chiar un ecran FullHD. Mai pui lângă o cameră de 13 Megapixeli și una de 5 Megapixeli precum și o baterie de 4000 mAh și ai deja un telefon care concurează pe segmentul mainstream dar cu aspirații de high-end. Asta pentru că are și senzor de amprentă.

Sunt de asemenea surprins de interfața foarte curată, specifică doar unui Google Nexus, lucru care îi și oferă o fluiditate foarte bună în meniu.

Hai să vedem însă și care sunt minusurile sale, dacă are desigur.

Ultimele articole

Articole recomandate

130 Comments

 1. Îl am de mai bine de un an. M-a costat 700 RON cu tot cu transport+vamă; a ajuns la vreo 6-7 săptămâni după ce-am făcut comanda. ( ulitmul operator din lanțul de livrare a fost PostNL, livrare la domiciliu)

  L-am folosit în paralel cu un Nexus 5. La scurt timp a devenit device-ul principal; iar Nexusul își ducea cuminte, din geacă, rolul de hotspot. (În momentul de față UMI-ul nu mai are SIM)
  Bateria e grozavă. Am navigat 8 ore fără să-l țin la încarcat ( ceea ce e ok, te scapă de încă un cablu prin mașină, pe la consolă, schimbător, etc.)
  Și încărcarea e ok…
  E foarte robust și rezistent; l-am scăpat pe scări și a făcut tumbe pe două etaje, 6-7 metri diferență de nivel. Asta a fost după vreo două luni de folosire. Încă mai merge.

  Momentan am primti un Moto Z și se pare că o să renunț la Nexus 5 iar UMI va deveni telefonul de back-up care poate conta și ca navigator.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.