VIDEO 4K – SONY BRAVIA SD85 – 4K, Curbat, HDR? Ce mai urmează?

Sony_4K_TV_HDR-SD85_Review_Buhnici

Ai citit bine, Sony Bravia SD85 este un televizor curbat cu rezoluție 4K și cu capabilități de redare a imaginii HDR. Ați observat că lipsește ceva? Nici eu, cel puțin până în momentul publicării review-ului. Nu are 3D! L-au scos ușurel din specificații și gata! Și când te gândești că acum vreo 5 ani era bătaie pe acest ”feature”. Gata, uităm și noi de el și revenim la Sony Bravia SD85.

Atât la prima vedere, cât și la a doua impresionează! Este mare la cei 138 de centimetri in diagonală și este și puțin curbat. Piciorul cu care vine se montează pe centrul televizorului și poate fi pus și pe o comodă mai mică, spre deosebire de soluțiile cu două picioare folosite de alți producători. Este recomandarea noastră să îl urci pe perete la nivelul privirii tale atunci când stai așezat, pentru o vizionare relaxată și să îi adaugi o soluție de sunet. Vei avea nevoie de suport mai serios care să susțină cele 22 de kilograme ale televizorului, eventual și un SoundBar. Are însă și opțiunea de a conecta un subwoofer wireless direct la televizor, util mai ales pentru filme de acțiune și muzică. Dar cum „se vede”? 

Imaginea este foarte bună, chiar prea puternică dacă umpli la setări. HDR-ul este o opțiune în meniul de imagine, însă vei avea nevoie și de conținut pe măsură. Reușește să lumineze zonele întunecate din orice filmare, însă ai nevoie ca acele detalii să există în fișierul original.

Dar stai, vine cu Android TV, și are aproape același meniu ca pe televizoarele concurenței. Este echipat cu aceeași platformă de la MediaTek și cu procesoare optimizate pentru decodarea de 4K și upscaling însă am putea să îi reproșăm că nu au pus mai multă memorie de stocare. Serios, 8 GB pe un televizor de 8000 lei? Înțeleg pe un telefon de 400 lei, dar aici… În fine, scoate un stick din sertar și urmărește review-ul meu.

Ultimele articole

Articole recomandate

41 Comments

  1. Salut George am si eu un Sony bravia kdl putin mai mic si nu curbat si bineinteles cu android ….
    La anumite jocuri îmi cere Gamepad ;întrebarea mea este pentru a juca acele jocuri trebuie sa îmi cumpar si un Xbox sau un PS sau doar consola….
    Multumesc!

  2. George are și 3D,cel puțin așa am vazut eu la specificații tehnice!?Nu știu ce să spun,sunt curios cum se vede emisia noastră cea de toate zilele,să spunem de pe Digi!?Sunt curios dacă procesează(îmbunătățeste)imaginea de pe un post care emite HD?

  3. Buna George. Am cumparat un Sony Led Tv Smart Android 3D model 2015 dar din pacate nu gasesc nici un manual de utilizare mai detailat , nici pe situl Sony.ro . Ai o idee unde gasesc ceva ce ma ajuta la setari etc. ??? Un site de forumuri sau altceva se poate si in engleza. Poti sa trimiti si pe adresa de mail al meu . Iti multumesc mult. Succes in continuare in tot ce faci. O zi buna iti doresc , Istvan .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.